"Θα Κάτσω Σπίτι 2020": Ριμέικ το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη (βίντεο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2020

"Θα Κάτσω Σπίτι 2020": Ριμέικ το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη (βίντεο)Το «Θα κάτσω σπίτι» του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, τραγούδησαν γνωστοί καλλιτέχνες σε ένα ριμέικ για την προώθηση του μηνύματος "Μένουμε Σπίτι" και αξίζει να ακούσετε. Μια προσπάθεια που επαίνεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!

Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη».


Το single "Θα Κάτσω Σπίτι 2020" δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Δείτε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad