Απάτες σε καταστήματα του Μεσολογγίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαρτίου 2020

Απάτες σε καταστήματα του Μεσολογγίου


Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει εις βάρος τοπικών επιχειρήσεων, αρπαγή χρημάτων μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα σε εμπορική επιχείρηση παρήγγειλαν τηλεφωνικά και στη συνέχεια λέγοντας ότι έβαλαν παραπάνω χρήματα, επιδεικνύοντας καταθετήριο πολλαπλάσιας της πραγματικής αξίας, προσπάθησαν αλλά τελικά δεν πήραν ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ.

Σε άλλη επιχείρηση, από τον τομέα της εστίασης αυτή τη φορά, απέσπασαν 600 ευρώ πάλι με τηλεφωνική παραγγελία και προσκομίζοντας καταθετήριο πολλαπλάσιας της πραγματικής αξίας, μέσω της υπηρεσίας «Λεφτά στο Λεπτό» (για την χρήση της υπηρεσίας «Λεφτά στο Λεπτό» δεν χρειάζεται να βάλετε εσείς την κάρτα σας στο μηχάνημα).

Εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ στους συναδέλφους και συνιστούμε να απευθύνονται άμεσα στην τράπεζα τους για οποιαδήποτε συναλλαγή και σε περίπτωση που αντιληφθούν το οτιδήποτε ύποπτο ή παράνομο να προσφύγουν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                               ΚΟΣΣΟΒΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad