Ευχαριστίες του Ηρακλή Αστακού σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του ετήσιου χορού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαρτίου 2020

Ευχαριστίες του Ηρακλή Αστακού σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του ετήσιου χορού


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2 ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΤΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, STRATOS GROUP, IONION P. LINES, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΑΚΩΣΤΑ, ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑ, ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΖΩΗ ΣΑΚΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΜΑΣ. 

ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PROMETHEUS MARITIME LTD ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΥΨΟΥΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad