Ευχαριστίες του Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλη Πολύζου προς την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαρτίου 2020

Ευχαριστίες του Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλη Πολύζου προς την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας και την Πρόεδρό του κα. Ήρα-Ειρήνη Κουρή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για δωρεάν παραχώρηση καρναβαλικών στοιχείων (κεφάλι καρνάβαλου, μάσκες, στολές) για τις ανάγκες των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Δήμο μας, οι οποίες τελικά ματαιώθηκαν, όπως και σε όλη την χώρα, μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ.

Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που επιδείξατε είναι ιδιαίτερα σημαντική στην δύσκολη αυτή εποχή. Ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία και αλληλοβοήθεια!

Με εκτίμηση, 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad