Η Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου καταψήφισε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη για την αύξηση του πάγιου τέλους ύδρευσης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαρτίου 2020

Η Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου καταψήφισε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη για την αύξηση του πάγιου τέλους ύδρευσης


Η Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου καταψήφισε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου κυρίου Τριανταφυλλάκη για την εξοντωτική αύξηση του πάγιου στο τέλος ύδρευσης.

Δυστυχώς φίλοι μου αυτοί είναι η αλήθεια και παρά το γεγονός ότι και όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης μας καταψήφισαν την πρόταση της Πλειοψηφίας, αλλά και ολόκληρη η αντιπολίτευση, για την πολύ μεγάλη αύξηση στο πάγιο του τέλους ύδρευσης το οποίο θα πληρώσουν όλοι οι πολίτες, οι οποίοι πριν από 10 μήνες περίπου πίστεψαν κάποιους με τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα!!!

Και έρχονται και άλλα δεινά.

Ειλικρινά σέβομαι τον κύριο Σαμαλέκο, αλλά αν πραγματικά πιστεύει, πως η πρόταση του Δημάρχου κυρίου Τριανταφυλλάκη για επιβολή αυτού του δυσβάστακτου πάγιου τέλους στην ύδρευση των κατοίκων του Δήμου μας, είναι φορομπηχτική και ανεπίτρεπτη σε μια εποχή μάλιστα οικονομικά τραγική για την πλειοψηφία των Δημοτών, τότε σεβόμενος και εκείνος τον εαυτό του, αλλά και τους πολίτες, οι οποίοι τον ψήφισαν και τον επέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο, φρονώ ότι δεν έχει άλλη επιλογή, από το να παραιτηθεί και να καταγγείλει τον Δήμαρχο, ότι πριν από λιγότερο από ένα χρόνο είπε ψέματα στους πολίτες και τους εξαπάτησε.

Και έρχονται και άλλα δεινά και ειδικά στην καθαριότητα, στην οποία αυτή την στιγμή ναι μεν δεν έγινε καμία αύξηση, αλλά από τον Ιούλιο που λόγω της παράτασης για την δήλωση των αδήλωτων τετραγωνικών μέτρων φωτιζόμενης έκτασης των παλιών σπιτιών θα υπάρχει μεγάλη αύξηση των εσόδων του Δήμου από αυτό το τέλος ίσως και πάνω από 100%, να δούμε αν η Δημοτική Αρχή θα προβεί σε αντίστοιχη μείωση της τάξεως πάνω από 50%.

Οψόμεθα εις Φιλίππους!!!

Αστακός 19/3/2020 

Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad