Αίτηση του Παναγιώτη Στάϊκου για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω κορονοϊού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαρτίου 2020

Αίτηση του Παναγιώτη Στάϊκου για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω κορονοϊού


Αίτηση για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 

Προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου
Κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε και συνάδελφε

Θέλω να σας παρακαλέσω θερμά (και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το ρήμα παρακαλώ), να συγκαλέσετε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα λόγω Κορονοϊού και δημόσιας υγείας, προκειμένου να εξετάσουμε σε πνεύμα νηφαλιότητας και συνεννόησης, επειδή η κατάσταση στην αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου είναι πολύ κακή (δεν είναι η ώρα ούτε απόδοσης ευθυνών, ούτε πολιτικής εκμετάλλευσης), αλλά είναι ώρα ευθύνης.

Αν νομίζετε πως υπερβάλλω, μπορώ να σας δείξω εικόνες όχι από ένα απόμακρο σημείο του Δήμου, αλλά από τους κάδους στην παραλιακή πλατεία του λιμανιού του Αστακού δίπλα στις δυο πέτρινες βρύσες σήμερα το μεσημέρι περί ώρα 12:30 μ.μ., παρουσία μάλιστα των λιγοστών μαρτύρων, οι οποίοι ήταν εκείνη την ώρα εκεί .

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα μπορούσε να γίνει με μόνο τους δημοτικούς συμβούλους και όχι τους προέδρους, για να είμαστε εντάξει από πλευράς τετραγωνικών μέτρων ή όποιο άλλο τρόπο εσείς προτείνετε και αν συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, για να συζητήσουμε με υπευθυνότητα και νηφαλιότητα για την καλύτερη λύση στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα.

Την στιγμή που άλλοι Δήμοι όπως ακούσαμε στις ειδήσεις, πλένουν τους άδειους κάδους απορριμμάτων με καυτό νερό, αλλά εμείς δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα (αλλά από την στιγμή που αποφασίσατε την αποκομιδή με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να αγοράσει ο Δήμος ένα καινούργιο αυτοκίνητο πλυντήριο κάδων απορριμμάτων), έχουμε την δυνατότητα όμως, αν αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να αποφασιστεί πέρα από την αποκομιδή των απορριμμάτων με το προσωπικό του Δήμου, όπως επιλέξατε ως δημοτική αρχή, να αναθέσετε σε όποιον ιδιώτη θέλετε για τους δύο κρίσιμους μήνες, όπως λένε όλοι οι ειδικοί, να κάνει και αυτός επικουρικά την αποκομιδή, μετά από το πέρασμα των συνεργείων του Δήμου να περνά και αυτός, για να εκλείψουν αυτές οι εικόνες, οι οποίες εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την Δημόσια Υγεία, πράγμα το οποίο εσείς και ως έμπειρος γιατρός αντιλαμβάνεστε πολύ καλά και να λάμπει ο Δήμος μας.

Εν αναμονή της απάντησης σας, η οποία ελπίζω να είναι θετική στο αίτημα μου.

Αστακός 22/2/2020 

Με τιμή 
Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad