Ενημέρωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου για την διαδικασία των συνεδριάσεων λόγω ειδικών συνθηκών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου για την διαδικασία των συνεδριάσεων λόγω ειδικών συνθηκώνΕνημέρωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου για την διαδικασία των συνεδριάσεων λόγω ειδικών συνθηκών.Αστακός 16-3-2020

Αριθμ. πρωτ: ΔΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πληρ. Πανταζή Πανωραία
Τηλ. 2646360527, Fax: 2646042531
ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού
Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου

Αγαπητοί συνάδελφοι.
Βλέπουμε ότι τα δεδομένα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού covid-19 αλλάζουν συνεχώς και λαμβάνονται όλο και αυστηρότερα νέα μέτρα από την Κυβέρνηση της χώρας.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας των Συλλογικών Οργάνων με τα νέα αυτά δεδομένα, το ΥΠ.ΕΣ εξέδωσε την 1838/13-2-2020 εγκύκλιο, που περιγράφει τον τρόπο λήψης αποφάσεων στην ιδιάζουσα αυτή περίπτωση.

Μετά την έκδοση της 1967/13-3-2020 πρόσκλησής μου, για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19/3/2020 ώρα 18:00, κεκλεισμένων των θυρών, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων εξέφρασε την ανησυχία της και διατύπωσε έντονες επιφυλάξεις για την παρουσία τους στην εν λόγω συνεδρίαση. Ύστερα από τα παραπάνω σας ενημερώνω ότι η συνεδρίαση αυτή θα γίνει τελικά δια περιφοράς.

Παρακαλώ τους αρχηγούς των παρατάξεων, αν έχουν εναλλακτικές προτάσεις για όσα θέματα προβλέπεται, να τις στείλουν με e-mail στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου άμεσα.

Επίσης τους Δημοτικούς Συμβούλους, αφού μελετήσουν τα θέματα και τις εισηγήσεις, να είναι προετοιμασμένοι και να στείλουν τις παρατηρήσεις τους αν έχουν με e-mail στη Γραμματεία, καθώς και τι ψηφίζουν ανά θέμα. Όσοι δεν έχουν e-mail, με μήνυμα στο κινητό της Γραμματείας.

Η ψηφοφορία θα γίνει την ώρα της συνεδρίασης 18:00 της 19/3/2020 και μετά, αφού θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τυχόν εναλλακτικές προτάσεις.

Πρόθεση της προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου σε καμία περίπτωση δεν είναι να παίρνονται αποφάσεις με αυτή τη διαδικασία, αλλά είναι επιβεβλημένη εκ των πραγμάτων για λόγους Δημόσιας Υγείας, Πολιτικής Προστασίας και Ανωτέρας Βίας και ζητάω την κατανόηση και όσων συναδέλφων διαφωνούν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad