Απόστολος Κατσιφάρας: Η κυβέρνηση βάζει την Πατρών-Πύργου σε καραντίνα και η Περιφερειακή αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαρτίου 2020

Απόστολος Κατσιφάρας: Η κυβέρνηση βάζει την Πατρών-Πύργου σε καραντίνα και η Περιφερειακή αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής


Η κυβέρνηση βάζει την Πατρών-Πύργου σε καραντίνα και η Περιφερειακή αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής 

Η κυβέρνηση διαλύει τις υφιστάμενες εργολαβίες για το δρόμο Πατρών-Πύργου χωρίς να έχει ολοκληρώσει καμία από τις ενέργειες για τις οποίες είχε ενημερώσει τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά το πολύπαθο έργο της Πατρών-Πύργου γίνεται αντικείμενο πολιτικών ελιγμών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργού, ο οποίος εκμεταλλεύεται τη γενικότερη κατάσταση σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη μελέτη κόστους-οφέλους για την πρόταση της σχετικά με τη μετατροπή του έργου σε ΣΔΙΤ και κατά συνέπεια να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου δημιουργεί τετελεσμένα, ώστε να παρουσιάσει την πρόταση της ως μονόδρομο πλέον.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η Περιφερειακή Αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής εκτός και εάν συντάσσεται με την ακολουθούμενη πολιτική αλλά κρύβεται πίσω από αυτήν.

Δεν αξίζει στη Δυτική Ελλάδα αυτή η αντιμετώπιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad