Χαρδαλιάς: Δεν λήγουν τα μέτρα στις 27 Απριλίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Απριλίου 2020

Χαρδαλιάς: Δεν λήγουν τα μέτρα στις 27 Απριλίου


Νέες δηλώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, που ζήτησε απ' όλους τους πολίτες να μην χαλαρώσουν και ότι το τελικό σχέδιο σταδιακής αάρσης των μέτρων θα ανακοινώσει στους πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου. Η επιστροφή θα γίνει σταδιακά. Τους επόμενους μήνες είτε θα πατάμε φρένο, είτε θα παίρνουμε μέτρα εάν χρειαστεί. Ο οδηγός μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής ανέφερε ο υφυπουργός.

"Αντιμετωπίζουμε μία συγκεκριμένη κατάσταση στο Κρανίδι, αυτή τη στιγμή επιστρέψαμε 177 δείγματα που βρίσκονται σε φάση εξέτασης στα ειδικά εργαστήρια.Μέσα από αυτά τα αποτελέσματα θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τα μέτρα που έχουμε πάρει" είπε.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες και αυτόν το μήνα η πληρωμή των συντάξεων θα καταβληθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες. Μέρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ, ΟΤΕ Τραπεζών έλαβαν τις συντάξεις σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου, ενώ οι υπόλοιποι στις 24 Απριλίου. Η πληρωμή γίνεται με βάση τον τελευταίο αριθμό του ΑΜΚΑ τους. Οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ θα πληρωθούν τις συντάξεις τους 27 Απριλίου, ενώ του ΝΑΤ, Δημοσίου της ΔΕΗ και του ΕΤΑΠ στις 29 Απριλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad