Κλειστά τα νεκροταφεία τη Μεγάλη Παρασκευή ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Απριλίου 2020

Κλειστά τα νεκροταφεία τη Μεγάλη Παρασκευή ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς


Τα νεκροταφεία συμπεριλαμβάνονται στους χώρους λατρείας και θα παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Όπως τόνισε, είναι πολύ σημαντικό να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και συγχρωτισμός σε αυτούς τους χώρους και να μεταδοθεί ο νέος κορονοϊός.

Επίσης, τη Μεγάλη Παρασκευή, τα καταστήματα τροφίμων θα παραμείνουν ανοιχτά από τη μία το μεσημέρι και έως τις επτά το απόγευμα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, για μία ακόμη φορά συνέστησε σύνεση και αποφασιστικότητα τα επόμενα 24ωρα και προέτρεψε «να μην αφήσουμε την ανυπομονησία να μας θερίσει ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα».

Επανέλαβε ότι δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα. «Ούτε στους συγγενείς θα πάμε ούτε θα μαζευτεί όλη η γειτονιά σε ταράτσες, σε πυλωτές, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο», τόνισε.

Για λόγους που σχετίζονται με την τήρηση των κανόνων προστασίας και τις ασφαλείς αποστάσεις, ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι κλείνουν τρεις λαϊκές αγορές: αυτής της οδού Γεωργίου Θεοτόκη στον Πειραιά, η λαϊκή αγορά του Δήμου Ορχομενού και η λαϊκή αγορά του Δήμου Θεσπιέων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad