Κώστας Γεωργούλας: Της Χαλιμάς τα παραμύθια - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Απριλίου 2020

Κώστας Γεωργούλας: Της Χαλιμάς τα παραμύθια


Κύριοι του Δήμου Ξηρομέρου,

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας ρωτάμε ευθέως: Έχετε να μας δείξετε μια αντίστοιχη φωτογραφία ή απόφαση ανάλογη με τους γειτονικούς Δήμους Μεσολογγίου, Αγρινίου, Ναυπάκτου κ.λ.π. που έκαναν έγκαιρα απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρους; Δυστυχώς ΟΧΙ. Αντίθετα πολλές φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο με τα σκουπίδια σκόρπια εδώ και εκεί, με ξεχειλισμένους, άπλυτους, βρώμικους κάδους και χωματερές σε κάθε γειτονιά , με συνεχείς διακοπές νερού σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα επί 3 ημέρες και άλλα πολλά. 

Εμείς επομένως ως πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου διαπιστώνουμε ότι βάζετε την υγειά των συμπολιτών μας σε άμεσο κίνδυνο είτε λόγω της αδυναμίας σας και των συνεργατών σας να ανταποκριθείτε επαρκώς στα καθήκοντά σας είτε λόγω της αμέλειάς σας. 

Αναφορικά με τις υποδομές που αναφέρετε στο δελτίο τύπου οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι προ ετών τις δημιούργησαν και τις στελέχωσαν ώστε να τις καρπώνεστε τώρα και ποιοι είναι αυτοί που έκλεισαν άλλες υποδομές και τις υπονομεύουν. Δυστυχώς μας υποχρεώνετε λόγω της αμέλειας σας να προσφύγουμε θεσμικά για να προστατέψουμε την υγεία των συμπολιτών μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ 
Γεωργούλας Κώστας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad