Παναγιώτης Στάϊκος: Μια αχτίδα φωτός άρχισε τα αχνοφαίνεται, πως μπορεί να έχουμε ένα απόλυτα ασφαλές εμβόλιο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Μια αχτίδα φωτός άρχισε τα αχνοφαίνεται, πως μπορεί να έχουμε ένα απόλυτα ασφαλές εμβόλιο!



Μια αχτίδα φωτός άρχισε τα αχνοφαίνεται, πως μπορεί να έχουμε ένα απόλυτα ασφαλές εμβόλιο!!!

Κορονοϊός: Έγινε η πρώτη δοκιμή εμβολίου σε ανθρώπους. Οι δοκιμές ξεκίνησαν στην Οξφόρδη και μια αχτίδα φωτός άρχισε τα αχνοφαίνεται, πως μπορεί να έχουμε ένα απόλυτα ασφαλές εμβόλιο για τον Covid19 στα Φαρμακεία ακόμη και πριν από τον Οκτώβριο, όταν οι περισσότεροι μιλάνε για δύο ή ακόμη και τρία χρόνια!!!

Ευχαριστούμε Dr. Elisa Granato, ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για την γενναιότητα σας, τον ουμανισμό σας και τον αλτρουισμό σας, όπως και τον άλλο ερευνητή του ίδιου Πανεπιστημίου Edward o' Neill, οι οποίοι ήταν οι δυο πρώτοι από τους 800 εθελοντές!!!

Είθε!!!

Αλλά μέχρι τότε υπερβολική προσοχή με την σχολαστική εφαρμογή όλων των προστατευτικών μέτρων ακόμη και όταν σε 10 ημέρες περίπου πιθανότατα θα αρθεί η Καραντίνα!!!

Η πραγματική Ιατρική γνώση είναι δύναμη και ασπίδα προστασίας της ζωής των ανθρώπων!!!

Πρόκειται για την Dr. Elisa Granato, ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Είναι μια από τους δύο πρώτους εθελοντές στους οποίους έγινε ο εμβόλιο.

«Είμαι επιστήμονας, για αυτό ήθελα να υποστηρίξω την επιστημονική προσπάθεια όποτε μπορώ», είπε στο BBC. Και πρόσθεσε πως δεδομένου πως δεν μελετά ιούς και «ένιωθα αχρείαστη αυτή την περίοδο», αποφάσισε να βοηθήσει στις έρευνες ούσα εθελοντής για το εμβόλιο.

«Ένιωσα πως ήταν ένας εύκολος τρόπος να βοηθήσω, γι’ αυτό είμαι εδώ και είμαι ενθουσιασμένη», είπε!!!

Απλά ανόητοι, ημιμαθείς και ανάλγητοι οι γιατροί, οι οποίοι εκπέμπουν και καταστροφικό μήνυμα προς την κοινωνία για αποφυγή εμβολιασμού, γιατί δεν γνωρίζουν την Πρόοδο και τις ασφαλιστικές δικλείδες της Μηχανικής Γενετικής, τις τεράστιες γνώσεις των Μοριακών Βιολόγων και Γενετιστών, οι οποίοι είναι λαμπροί επιστήμονες και όχι εγκληματίες, που έχουν αφιερώσει την ζωή τους ολόκληρη στην πραγματική εύρυνα και την επιστήμη (όπως οι δυο πρώτοι εθελοντές στον κόσμο), αφού κάθε σοβαρός γιατρός θα αισθάνεται απόλυτα ασφαλής, όταν θα έχει γίνει ο εμβολιασμός σε όλους δίπλα μας, αφού μέχρι τότε δεν φαίνεται, ότι θα έχουμε ένα αποτελεσματικό φάρμακο για τον Covid19, όπως για την γρίπη ένα αντίστοιχο Tamiflu!!!

Μέχρι σήμερα η Παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα έχει καταγράψει από τον πρώτο Ήρωα Γιατρό στην Κίνα Δρ. Λι Γενλιάνγκ, ο οποίος ήταν ο πρώτος γιατρός που προειδοποίησε για τον Covid19 και αφού νόσησε έχασε την ζωή του, πάνω από 200 ήρωες γιατρούς οι οποίοι πέθαναν από τον Covid19, κατά την άσκηση του καθήκοντος δίπλα στους ασθενείς τους.

Οι υπόλοιποι γιατροί που ζούμε, γιατί το ακούω συχνά, οι οποίοι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς μας, δεν κάνουμε παρά το καθήκον μας και μακάρι να μην γίνουμε ήρωες, το οποίο θα πρέπει να επιτελούμε με όσο πιο καλά μέσα προστασίας διαθέτουμε και μακάρι να μην γίνουμε ήρωες, αφού ήρωας είναι μόνο εκείνος, που δίνει την ζωή του παραμένοντας πιστός σε ιδανικά και Πατρίδα!!!

Ο Λοιμωξιολόγος Καθηγητής Σύψας τονίζει, πως οι φετινές διακοπές μας δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες χρονιές!!!

Είχα επισημάνει όταν οι θάνατοι από τον Covid19 ήταν περίπου 35 ακόμη, πράγμα το οποίο επανέλαβα και αργότερα, όπως προκύπτει και από την φωτογραφία, όταν ήταν 121, πως αν πάνε όλα πολύ καλά, όπως πήγαν από την πρώτη ημέρα δυστυχώς στο τέλος Μαΐου στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσουν οι νεκροί τους 260, χωρίς να αποκλείεται το 400 δυστυχώς και εύχομαι μακάρι να μην επαληθευτεί αυτό, το οποίο δεν είναι, ότι κάνω τον μάντη κακών , αλλά είναι ανάλυση από τον Φεβρουάριο με βάση Στατιστικά μοντέλα από την Βοστόνη των πιο διάσημων Ειδημιολόγων- Στατιστικολόγων του κόσμου και εύχομαι ολόψυχα μακάρι να μην έχουμε ούτε έναν άλλο , αλλά δυστυχώς όπως είδατε πέθανε ακόμη και νεότατος άνθρωπος μόλις 35 χρονών απόλυτα υγιής, γι' αυτό μέχρι να εμβολιαστούμε, είμαστε εν δυνάμει και όλοι εμείς ακόλουθοι.

Οἱ καιροὶ οὐ μενετοί και δεδικαίωται ο Στάικος για την αξία της χρήσης της μάσκας και γαντιών σε συνθήκες συγχρωτισμού, που σε πολλές χώρες άρχισε να γίνεται υποχρεωτική η χρήση της, την οποία όπως εγώ φορούσα, συνιστούσα και στους ασθενείς μου από την πρώτη ημέρα μετά την εμφάνιση του Covid19 στην Ιταλία!!!

Εδώ θέλω να τονίσω ,πως επειδή πλέον δεν ζούμε στην εποχή της Εμπειρικής Ιατρικής, αλλά της Αποδεικτικής εμείς οι γιατροί δεν μπορούμε, να κάνουμε και να εφαρμόζουμε, όποια θεραπεία θέλουμε, αλλά εκείνες που προτείνονται και θεωρούνται οι ενδεδειγμένες μέσα από τις κατευθυντήριες οδηγίες.

Έτσι για παράδειγμα δεν έχουμε δικαίωμα ,να χορηγήσουμε σε κάποιον, που έχει αυξημένη χοληστερίνη στο αίμα πάνω από αίμα πάνω από 80 mgr Ατορβασατατίνης (Lipitor των 80) ή 40 mgr Ροσουβαστατίνης (Crestor των 40 mgr) και αν μετά από 8 εβδομάδες ανέβουν οι Τρανσαμινάσες πάω από 100 μονάδες, είμαστε υποχρεωμένοι ή να ελαττώσουμε την δόση του φαρμάκου μέχρι να πέσουν κάτω από 100 ή αν επιμένουν να παραμένουν ψηλές οι τιμές τους, να το σταματήσουμε εντελώς!!!

Εδώ δεν υπάρχει άλλη γνώμη, γιατί αν συμβεί κάτι, τότε τον λόγο τον έχει ο Εισαγγελέας!

Όμως στην περίπτωση της χρήσης μάσκας στην Λοιμωξιολογία είναι, όπως λέμε στα μαθηματικά βασικό αξίωμα, όταν βρισκόμαστε σε χώρους συγχρωτισμού και όχι όταν είμαστε μόνοι μας στο βουνό ή μέσα στο αυτοκίνητο!!!

Έτσι λοιπόν ήταν και το αθώο ψεματάκι, του καθ' όλα αξιολογότατου, αποτελεσματικού, απλού και με μια ευγένεια από το μέλλον Καθηγητή κύριου Τσιόδρα, ότι περιμέναμε τις οδηγίες από τον ΠΟΥ, αφού αυτό έγινε επειδή δυστυχώς την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν πουθενά στον κόσμο μάσκες, ακόμη και σε πλούσια Κράτη όπως η Αμερική ή η Γερμανία και ίσως εάν την συνιστούσαν τότε να προκαλείτο πανικός, οποίος ήταν ότι χειρότερο, αλλά φθάνουμε στο οξύμωρο, τώρα που υποχωρεί η πανδημία, να συστήνουμε την χρήση μάσκας (γιατί απλά τώρα βρίσκεις), αλλά δυστυχώς στην κορύφωση της Πανδημίας απλοί άνθρωποι όπως οι ταμίες στα Super Market, οι Αστυνομικοί, οι Λιμενικοί και πολλοί άλλοι κλάδοι εργαζομένων έμπαιναν ως πρόβατα επί σφαγή, όπως και οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, αλλά και ιδιώτες γιατροί χωρίς τις μάσκες υψηλής προστασίας p3, ο οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους διατηρούσαν τα ιατρεία τους ανοιχτά (όσοι τα είχαν ανοιχτά) και συνέβαλαν και δεν κατέρρευσαν τα Νοσοκομεία και μαζί με τις έγκαιρες και αποφασιστικές αποφάσεις της Κυβέρνησης πήγαμε τόσο καλά μέχρι στιγμής όσο ελάχιστες χώρες στον κόσμο και αυτό θα πρέπει να το συνεχίσουμε μέχρι το τέρμα, γιατί είδατε πως στην Βόρεια Κίνα πάλι από την αρχή.

Γι' αυτό θα πρέπει, να φροντίζουμε για την όσο είναι δυνατόν πιο αυστηρή τήρηση των προληπτικών μέτρων με τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων όταν βρισκόμαστε σε χώρους συγχρωτισμού, το συχνό πλύσιμο των χεριών μας και των άλλων μέτρων μεταξύ των οποίων δεν τρίβουμε τα μάτια μας και δεν βάζουμε τα χέρια μας στην μύτη μας πριν τα πλύνουμε καλά με αρκετά ζεστό νερό και σαπούνι και πέρασμα με οινόπνευμα (εγώ επειδή ανήκω στις ευπαθείς ομάδες Υψηλότατου κινδύνου τηρώ και στο Ιατρείο μου αλλά και στο σπίτι μου με απόλυτη σχολαστικότητα τα μέτρα, στα οποία έχω αναφερθεί επανειλημμένα σε βαθμό πέραν του σφουγγαρίσματος όλων των χώρων, φθάνοντας στον βαθμό να αποστειρώνω μέχρι και τα κέρματα μέσα σε χλωρίνη 4 μέρη χλωρίνης και ένα μέρος νερό για 12 ώρες και μετά για 15 λεπτά της ώρες στον φούρνο μέσα σε αλουμινόχαρτο, τα οποία μετά είναι τόσο ασφαλή που να μπορώ να τα βάλω και ακόμη χωρίς κανέναν φόβο και στο στόμα μου, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία και τα χαρτονομίσματα τα μουσκεύω με μπλε οινόπνευμα και τα βάζω μέσα πολυπάγκ, για να τα έχω στις τσέπες μου και να πληρώσω, όταν χρειάζομαι κάτι!!!

Η Επίτιμη Καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας κυρία Γιαμαρέλου (Καθηγήτρια όλων των νεότερων σημερινών Καθηγητών) αναφέρει, θα μάθουμε να ζούμε με τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων, όταν βρισκόμαστε σε χώρους συγχρωτισμού και το συχνό πλύσιμο των χεριών μας!!!

Αστακός 26/4/2020 
Dr. Παναγιώτης Στάϊκος 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad