ΚΚΕ: Συναντήσεις με φορείς του βουλευτή Νίκου Παπαναστάση στο Αγρίνιο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Απριλίου 2020

ΚΚΕ: Συναντήσεις με φορείς του βουλευτή Νίκου Παπαναστάση στο Αγρίνιο


Συναντήσεις πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής το βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Νίκο Παπαναστάση και τη Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας, Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, την Τρίτη 14 Απρίλη στο Αγρίνιο, με αντιπροσωπείες φορέων εργαζομένων, εμπόρων, επαγγελματιών, ΕΒΕ και αγροτών. 

Στη συναντήσεις έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την πανδημία του κορονοϊού, τις συνέπειες που έχει σήμερα αλλά και πως θα επηρεαστεί η ζωή και η δουλειά των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων των πόλεων και της υπαίθρου αύριο.

Τονίστηκε η ανάγκη της οργανωμένης διεκδίκησης, τόσο σήμερα, με τις ανάλογες μορφές και τρόπους, αλλά και αύριο, με μαζικό, οργανωμένο τρόπο.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαναστάσης, τόνισε ότι είναι στο χέρι τους να οργανώσουν τον αγώνα, τη δική τους συμμαχία, με το ΚΚΕ να στέκεται πλάι τους, μέσα και έξω από τη βουλή. Ενώ τους κάλεσε να απαντήσουν με το σχέδιο και την πολιτική πρόταση που σήμερα προβάλλει, και είναι προς το συμφέρον τους, μόνο το ΚΚΕ. Να απαντήσουν επιθετικά για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, ενώ οι πόροι που απαιτούνται, να βρεθούν, από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών των μονοπωλιακών ομίλων, από την πληρωμή των φόρων από τη μεγαλοεργοδοσία. Επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι είναι που παράγουν τελικά όλο αυτόν τον πλούτο, στη χώρα μας, που τον ιδιοποιούνται όμως, οι λίγοι.

Στη συνάντηση από την πλευρά των εργαζομένων, πήραν μέρος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, η πρόεδρος του σωματείου των Σχολικών Τροχονόμων η πρόεδρος του σωματείου των Σχολικών Καθαριστριών, ο πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Οικοδομών και ο πρόεδρος του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Ενώ στη συνάντηση με τους φορείς των εμπόρων, επαγγελματιών, ΕΒΕ και αγροτών, πήραν μέρος αντιπροσωπείες του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, του Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών Αιτωλοακαρνανίας και του Σωματείου Κουρέων, Κομμωτών-Κομμωτριών Αγρινίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad