«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα»: Μετά πάνω από 10 χρόνια ακινησίας και αχρηστίας, μας ρωτάνε τι κάναμε για την μηχανοκίνητη σκούπα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαΐου 2020

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα»: Μετά πάνω από 10 χρόνια ακινησίας και αχρηστίας, μας ρωτάνε τι κάναμε για την μηχανοκίνητη σκούπα


Μετά πάνω από 10 χρόνια ακινησίας και αχρηστίας, μας ρωτάνε τι κάναμε για την μηχανοκίνητη σκούπα.

Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου», ρωτηθήκαμε δημόσια για την μηχανοκίνητη σκούπα των 90.000 €, αν της κάναμε service και αν την χρησιμοποιούμε.

Οι δικές μας ερωτήσεις αποκαλύπτουν την παραπλάνηση και την σκοπιμότητα.

  • Πότε προμηθευτήκαμε το μηχάνημα και πόσο έχει χρησιμοποιηθεί προς όφελος των δημοτών;
  • Πόσο καιρό είναι σε ακινησία και σαπίζει;
  • Δημόσια αυτό το ερώτημα, ο επικεφαλής της «Αναζωογόνησης Ξηρομέρου», το έχει θέσει σε προηγούμενες δημοτικές αρχές;

Επειδή λοιπόν η παραπλάνηση και η υποκρισία περισσεύει, για ένα μηχάνημα που η προμήθεια του είναι από το 2007, που χρησιμοποιήθηκε λίγους μόνο μήνες προς όφελος των δημοτών, που για πάνω από 10 χρόνια είναι σε ακινησία και σαπίζει σε ένα υπαίθριο παρκινγκ, απαντάμε ότι οι δημότες γνωρίζουν και μπορούν να κρίνουν την σκοπιμότητα των ερωτημάτων και τα λογικά και χρονικά άλματα άνω της δεκαετίας.

Σαν νέα δημοτική αρχή, ήδη εξετάζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η κινητή περιουσία του Δήμου και θα προσπαθήσουμε όσα μηχανήματα είναι σε λειτουργική κατάσταση να τα ενεργοποιήσουμε προς όφελος των δημοτών. Και για το συγκεκριμένο, το έχουμε ήδη εξετάσει και θα δούμε αν παρά την ακινησία άνω της δεκαετίας, μπορούμε να το λειτουργήσουμε για τους δημότες μας.

Οι εποχές που τα μηχανήματα του Δήμου ήταν κοινόχρηστα σε φίλους και κολλητούς, τελειώσανε οριστικά.

*Επισυνάπτετε βίντεο με το συγκεκριμένο μηχάνημα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad