Βόνιτσα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της απέσπασαν 19.200 ευρώ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2020

Βόνιτσα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της απέσπασαν 19.200 ευρώ


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων, που εξαπατούν ή προσπαθούν να εξαπατήσουν συνταξιούχους, με το πρόσχημα της μεσολάβησης για την καταβολή αναδρομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την εξιχνίαση απάτης που έγινε σε βάρος ηλικιωμένης στην Βόνιτσα, όπου άγνωστη γυναίκα κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 19.200 ευρώ.

Την εξαπάτησε με πρόσχημα τα αναδρομικά

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε επανειλημμένως τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη, από τις 4 Μαΐου έως και τις 11 Μαΐου, και με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε για την καταβολή αναδρομικών σύνταξης, την έπεισε να καταθέσει σε τραπεζικούς λογαριασμούς το ποσό των 19.200.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, η ανάληψη των χρημάτων έγινε από δύο άτομα, από δύο διαφορετικά σημεία, στον Πειραιά και τον Κορυδαλλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad