Συνάντηση εργασίας Λιβανού – Τριανταφυλλάκη και επίσκεψη στο ΚΥ Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαΐου 2020

Συνάντηση εργασίας Λιβανού – Τριανταφυλλάκη και επίσκεψη στο ΚΥ Αστακού


Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης του στην Αιτωλοακαρνανία μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, επισκέφτηκε την Παρασκευή το Δημαρχείο Αστακού.

Ο κ. Λιβανός είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διεξοδικά οι εξελίξεις σε όλα τα αναπτυξιακά μέτωπα του Δήμου, με έμφαση στο οδικό δίκτυο, το θέμα της ύδρευσης, την αξιοποίηση του λιμανιού στο Πλατυγιάλι.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της απόφασης της 6ης ΥΠΕ για άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αστακού με νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, απαραίτητο για την κάλυψη μιας τόσο μεγάλης και δύσβατης γεωγραφικής περιοχής, ένα φλέγον ζήτημα για όλη την περιοχή του Ξηρομέρου.

Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αστακού έχει αποτελέσει αντικείμενο συνεργασίας και κοινής προσπάθειας για τις δυο πλευρές τους τελευταίους μήνες.

Μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ από κοινού με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, επισκέφτηκαν το κέντρο Υγείας, όπου είχαν την ευκαιρία – πάντα με την αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας – να συζητήσουν διεξοδικά με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad