Συγχαρητήρια Π. Στάϊκου για την άψογη οργάνωση της πρώτης τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαΐου 2020

Συγχαρητήρια Π. Στάϊκου για την άψογη οργάνωση της πρώτης τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου


Συγχαρητήρια του Παναγιώτη Στάϊκου στους υπεύθυνους υπαλλήλους του Δήμου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, για την άψογη οργάνωση της πρώτης τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ.

Προς

Την κυρία Πανωραία Πανταζή.

Αγαπητή μου (επίτρεψέ μου να μιλήσω στον ενικό, ο οποίος υποδηλώνει όχι απλά εκτίμηση, αλλά κάτι μεγαλύτερο, Αγάπη) Πανωραία:

Θέλω να σε ευχαριστήσω και να σε συγχαρώ και δημόσια για την άψογη και επιτυχημένη τηλεδιάσκεψη και ας ήταν η πρώτη φορά, αφού είχε σχεδόν μηδενικές ατέλειες .

Επίσης να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μου και στον κύριο Μακρή τον αγαπητό φίλο Γιάννη.
 
Θα ήταν αγένεια εκ μέρους μου και πολιτική μικροψυχία, αν δεν έστελνα και τα συγχωρητήρια μου και στον Αντιδήμαρχο κύριο Γερόλιμο και φίλο Σωτήρη, για την όλη επιτυχία της τηλεδιάσκεψης, την οποία χαρακτήρισα χθες, ότι ήταν η καλύτερη συνεδρίαση του Δ.Σ. από την αρχή μέχρι σήμερα.

Με πολλή μεγάλη εκτίμηση 
DR.Παναγιώτης Στάικος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad