Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Η κατά τα άλλα λαλίστατη Δημοτική μας Αρχή δεν μας είπε τον πραγματικό λόγο που έμεινε ολόκληρο το Βασιλόπουλο για πολλές ώρες χωρίς νερό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαΐου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Η κατά τα άλλα λαλίστατη Δημοτική μας Αρχή δεν μας είπε τον πραγματικό λόγο που έμεινε ολόκληρο το Βασιλόπουλο για πολλές ώρες χωρίς νερό


Η κατά τα άλλα λαλίστατη Δημοτική μας Αρχή δεν μας είπε τον Πραγματικό λόγο, που έμεινε ολόκληρο το Βασιλόπουλο για πολλές ώρες χωρίς νερό.

Και όμως είναι αληθές!!!

Είχε καεί ένας ρελέ από τον πίνακα στο Αντλιοστάσιο του Βασιλόπουλου της «πολύ μεγάλης αξίας» των 15 ευρώ!!!

Και αν είναι δυνατόν δεν υπήρχε στην αποθήκη ούτε αυτός ο ρελέ των 15 ευρώ!!!

Αυτό ο λαός μας το λέει όχι απλά έλλειψη στοιχειώδους προγραμματισμού , αλλά τσαπατσουλιά ή γυφτιά!!!

Εσείς ποιόν από τους δυο χαρακτηρισμούς προτιμάτε;

Και έτσι περίμεναν, να έρθει από τον κύριο Γουρνάρη από το Αγρίνιο, αυτός ο ρελέ για να τον αλλάξει όχι κάποιος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αλλά ένας ηλεκτρολόγος από τον τόπο μας, όπως έδειξε σε φωτογραφία ένα blog της περιοχής μας, ο οποίος έκανε τόσο αγώνα προεκλογικά και έτσι άξιος ο μισθός του!!!


Σοβαρευτείτε λοιπόν κύριοι της Δημοτικής Αρχής, για να μην επαναληφθεί το αλγεινό φαινόμενο να τιμωρείτε ένα ολόκληρο Χωριό και μάλιστα εν μέσω καύσωνα για 15 ώρες για 15 ευρώ!!!

Πηγαίνετε αύριο το πρωί και προμηθευτείτε με απευθείας ανάθεση στον κύριο Γουρνάρη ή όπου αλλού θέλετε (εδώ όχι απλά επιτρέπετε, αλλά καθίσταται επιβεβλημένη), όσα τα είδη ρελέ και ασφαλειών για όλα τα Αντλητικά Συγκροτήματα και όλου του Δήμου, που κάποια όπως το συγκεκριμένο κοστίζει 15 ευρώ, αλλά υπάρχουν και ασφάλειες που κοστίζουν 215 ευρώ!!!

Αντιληφθήκατε επιτέλους ποιο είναι το καθήκον σας;

Αυτή την φορά σας το υπενθυμίσαμε πολύ ευγενικά και για το μέγιστο κατόρθωμά σας και σας αφιερώνουμε αυτό το υπέροχο για την περίπτωση τραγούδι με τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου.

Την επόμενη φορά όμως που θα καταφέρετε παρόμοιο κατόρθωμα, δεν θα είμαστε και το ίδιο ευγενικοί!!!

Αστακός 20/5/20 

Εκ του Γραφείου Τύπου 
Της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 

Υ.Γ.
Μας υποχρέωσες - Στράτος Διονυσίου
Μας υποχρέωσες , μα δεν μας είπες τελικά πόσο μας χρέωσες ………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad