Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαΐου 2020

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου του Αστακού


Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την 1η φάση των εργασιών της αποκατάστασης των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου του Αστακού, με σκοπό την λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων, μέσω πιστώσεων από τους κεντρικούς αυτοτελής πόρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Με τη σημερινή σύμβαση αναμένεται η επίτευξη της λειτουργικότητας της ΕΕΛ .

Σχολιάζει ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Θ.Μαυρομμάτης: «Στο προσεχές διάστημα -και όχι αργότερα από το ερχόμενο Ιούνιο- θα δημοπρατηθεί η 2η φάση των έργων της ολοκλήρωσης της αποκατάστασης των αστοχιών του αποχετευτικού δικτύου, μέσω πιστώσεων του ΥΜΕΠΕΡΑΑ χάρις στις προσπάθειες του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας προς την διάθεση των πιστώσεων αυτών, που αναμένεται να αποδώσουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Αστακού ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που τόσα χρόνια δεν ολοκληρώνοταν και δεν δημιουργούσε τις συνθήκες για την ανάταξη ενός ακόμη Δήμου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad