Τηλεμαραθώνιος για τη στήριξη των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαΐου 2020

Τηλεμαραθώνιος για τη στήριξη των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας


Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας - Παναιτωλικός - Αχελώος TV 

Προτεραιότητα για όλους μας, όπως και για ένα οργανωμένο κράτος, πρέπει πάντα να αποτελεί η προστασία της υγείας των πολιτών και η στήριξη του δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Η νέα πραγματικότητα που προέκυψε λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού έφερε στην επικαιρότητα αυτή την συνθήκη και μαζί με την υποχρέωση του επίσημου κράτους ήρθε και η αφύπνιση της ατομικής ευθύνης του καθενός μας.

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας και το Επιμελητήριο, που αποτελεί τον σύνδεσμό του με την Πολιτεία, μπορεί και πρέπει να στηρίξει πρωτοβουλίες όπως αυτή του ιδιαίτερα αναγνωρίσιμου οργανισμού της Αιτωλοακαρνανίας, του Παναιτωλικού.

Όπως ο Παναιτωλικός έτσι και το Επιμελητήριο, εδώ και πολλά χρόνια, είναι ενεργό μέσα στην κοινωνία και τα μέλη του πρέπει να συστρατεύονται και να στηρίζουν δράσεις και πρωτοβουλίες σαν αυτή της Κυριακής 31 Μαΐου 2020, όπου ο Παναιτωλικός, σε συνεργασία με τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV που εδρεύει στο Αγρίνιο και μετά από την έγκριση σχετικού αιτήματος από τo ΔΣ των Νοσοκομείων, πραγματοποιούν Τηλεμαραθώνιο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στην προσπάθεια να στηριχτούν οι δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας.

Καλούμε λοιπόν τις επιχειρήσεις μέλη μας που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας να συμμετάσχουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια στήριξης των Νοσοκομείων Αγρίνιου - Μεσολογγίου και των υπόλοιπων δομών Υγείας του Νομού:

  • Με κατάθεση χρημάτων στον ειδικό στον τραπεζικό λογαριασμό:
ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
GR3501103030000030300851463
  • Με εθελοντική αιμοδοσία
  • Με συγκέντρωση απαραίτητου υγειονομικού υλικού.

Οι προσφορές που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στο σύνολό τους για την προμήθεια εξοπλισμού των δομών υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, βελτιώνοντας τις παροχές που βρίσκονται στη διάθεση των συμπολιτών μας.

Ο επιχειρηματικός και επαγγελματικός κόσμος δεν πρέπει και δεν θα μείνει αμέτοχος στις ειδικές συνθήκες των καιρών. Μαζί με άλλους Φορείς, Δήμους καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και ο κόσμος της δουλειάς θα στηρίξει την Υγεία στην περιοχή για να μην βρεθούμε ποτέ ξανά απροετοίμαστοι.

Όπως διαφαίνεται, οι επιπτώσεις στην οικονομία λόγω του κορωνοϊού θα είναι πολύ πιο σοβαρές από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά και χρειάζονται γενναίες πολιτικές αποφάσεις για να μην καταρρεύσει η επιχειρηματικότητα και η εργασία.

Όμως τώρα είναι η ώρα να δείξουμε έμπρακτη αλληλεγγύη για να μπορούμε να την επικαλούμαστε όταν είναι η μεγάλη ανάγκη.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad