Δημήτρης Στρατούλης για Δ.Κρεμαστινό: Ένας οφειλόμενος τελευταίος αποχαιρετισμός σ' ένα ευγενικό και σεμνό πολιτικό αντίπαλο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2020

Δημήτρης Στρατούλης για Δ.Κρεμαστινό: Ένας οφειλόμενος τελευταίος αποχαιρετισμός σ' ένα ευγενικό και σεμνό πολιτικό αντίπαλο



Δημήτρης Στρατούλης 
π. Βουλευτής και Υπουργός 

Ένας οφειλόμενος τελευταίος αποχαιρετισμός σ' ένα ευγενικό και σεμνό πολιτικό αντίπαλο. 

Εκφράζω τη λύπη μου για την απώλεια του Δημήτρη Κρεμαστινού και καταθέτω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Γνωριστήκαμε πιο στενά τον Ιούνη του 2012 ως βουλευτές και συνυπάρξαμε μέχρι τα τέλη του 2014 στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, αυτός ως πρόεδρος της επιτροπής κι εγώ ως επικεφαλής σ’ αυτή της τότε μείζονος αντιπολίτευσης. Είχαμε κάνει από τότε - και μέχρι ένα μήνα φέτος πριν αρρωστήσει - πολλές πολιτικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις όχι μόνο στη Βουλή, αλλά και σε σπιτικές γιορτές κοινών οικογενειακών μας φίλων στο Μαρούσι. 

Οφείλω να πω, παρά τις μεγάλες ιδεολογικές και πολιτικές μας διαφορές, ότι, εκτός από σπουδαίος γιατρός – επιστήμονας και υποστηριχτής κι εργάτης της δημόσιας υγείας και πρόνοιας, φίλος των ΑμεΑ, ήταν κι ένας ευγενικός άνθρωπος, που πορεύτηκε με σεμνότητα στην πολιτική διαδρομή του. 

Καλό του ταξίδι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad