Αρωγός και συμμέτοχος ο Δήμος Ξηρομέρου στον Τηλεμαραθώνιο του Παναιτωλικού για στήριξη των δομών υγείας του νομού μας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2020

Αρωγός και συμμέτοχος ο Δήμος Ξηρομέρου στον Τηλεμαραθώνιο του Παναιτωλικού για στήριξη των δομών υγείας του νομού μας


Αρωγός και συμμέτοχος ο Δήμος Ξηρομέρου στον Τηλεμαραθώνιο του Παναιτωλικού στο Αχελώος TV, για στήριξη των δομών υγείας του νομού μας

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 στις 7:30 μ.μ., ο Παναιτωλικός, σε συνεργασία με τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV που εδρεύει στο Αγρίνιο και μετά από την έγκριση σχετικού αιτήματος από τo ΔΣ των Νοσοκομείων, πραγματοποιούν Τηλεμαραθώνιο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στην προσπάθεια να στηριχτούν οι δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας. Στην προσπάθεια αυτή συμμετάσχει και ο Δήμος Ξηρομέρου.

Καλούμε λοιπόν τους δημότες μας να συμμετάσχουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια στήριξης των Νοσοκομείων Αγρίνιου – Μεσολογγίου και των υπόλοιπων δομών Υγείας του Νομού:

  • Με κατάθεση χρημάτων στον ειδικό στον τραπεζικό λογαριασμό: ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ GR3501103030000030300851463.
  • Με εθελοντική αιμοδοσία.
  • Με συγκέντρωση απαραίτητου υγειονομικού υλικού.

Οι προσφορές που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στο σύνολό τους για την προμήθεια εξοπλισμού των δομών υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, βελτιώνοντας τις παροχές που βρίσκονται στη διάθεση των συμπολιτών μας.

Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε έμπρακτη αλληλεγγύη για να μπορούμε να την επικαλούμαστε όταν είναι η μεγάλη ανάγκη. Ο Δήμος Ξηρομέρου ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση και συμμετέχει στην πρωτοβουλία στήριξης των Δομών Υγείας του τόπου μας που αναλήφθηκε από τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31-5-2020.

Σαφώς και κάθε τέτοια πρωτοβουλία δεν μπορεί παρά να έχει την στήριξή μας, όπως και την στήριξη του συνόλου της κοινωνίας, σε μια χρονική στιγμή όπου όλοι γνωρίζουμε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκίμασε τις αντοχές του λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Τέτοιες κοινές προσπάθειες και πρωτοβουλίες πρέπει να έχουν την αναγνώριση, την επιβράβευση και ασφαλώς την ΣΤΗΡΙΞΗ από το σύνολο της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad