Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη-Καρβέλη για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στο Κ.Υ. Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαΐου 2020

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη-Καρβέλη για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στο Κ.Υ. Αστακού


Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.Καρβέλη, κατά την οποία μετέφερε ένα θέμα υψίστης σημασίας που μαστίζει τον Δήμο Ξηρομέρου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Καραγκούνης τόνισε την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του ΚΥ Αστακού με έναν επικουρικό οδηγό ασθενοφόρου και μία νοσηλεύτρια. 

Ο κ. Καρβέλης διαβεβαίωσε τον κ.Καραγκούνη πως θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να προβεί άμεσα στην πρόσληψη επικουρικού προσωπικού για το ΚΥ Αστακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad