Π.Στάϊκος: Ο «παράνομος» εμπλουτισμός των πλαζ, τα περιττώματα αδέσποτων σκύλων, το απέραντο σκουπιδομάνι και η ζούγκλα των παιδικών χαρών! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαΐου 2020

Π.Στάϊκος: Ο «παράνομος» εμπλουτισμός των πλαζ, τα περιττώματα αδέσποτων σκύλων, το απέραντο σκουπιδομάνι και η ζούγκλα των παιδικών χαρών!Ο «παράνομος» εμπλουτισμός των πλαζ, τα περιττώματα αδέσποτων σκύλων εις αυτάς, το απέραντο σκουπιδομάνι και η ζούγκλα των παιδικών χαρών!!!!!

Αξιότιμε Αναπληρωτά Δήμαρχε

Αγαπητέ κύριε Τζαχρήστα

Γινώσκετε, ότι ο εμπλουτισμός των πλαζ θεωρείται, παράνομος πράξις, άνευ ειδικής αδείας εκ των Λιμενικών Αρχών, αφού σύμφωνα με την κείμενην νομοθεσίαν θεωρείται μεταβολή του αιγιαλού και παραλίας και εις περίπτωσιν καταγγελίας διώκεται με αυτοφώρου διαδικασίας;

Ουκ ἐπίστασθαι τοιαύτα, καθότι δι υμάς ταῦτα εστίν ψιλά γράμματα!!!!!

Όταν ὑπάρχουσι όμως ρουφιάνοι, ως υπήρξαν εις το παρελθόν, τινές εκ των υμετέρων και ουχί εκ των ημετέρων συνεργατών, οι οποίοι εις το παρελθόν προσέτρεχαν μετά περισσίας θράσους και ρουφιανιάς εις τας Αρμοδίους Αρχάς κάμνοντες καταγγελίας εις την θητείαν των Πρώην Δημάρχων Στάικου, Σαμαρά και Γαλούνη, με αποτέλεσμα αυτοφώρους διαδικασίας δι ημάς και είς τινας περιπτώσεις και επιβολή προστίμων εκ του Λιμεναρχείου και της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου!!!!

Και τώρα ας το γυρίσουμε στην Δημοτική, γιατί όπως αντιληφθήκατε, μπορώ να χρησιμοποιώ με την ίδια άνεση και τη προηγούμενη Ελληνική γλώσσα, την οποία χρωστώ στους πολύ καλούς δασκάλους, που είχα την μεγάλη τύχη να έχω!!!

Ή μήπως πιστεύετε, ότι εμείς σκοπεύουμε να γίνουμε ρουφιάνοι σαν κάποιους από τους στενούς συνεργάτες σας, όπως έκαναν αυτοί στο παρελθόν και να μπουζουριάσουμε μέσα τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, όπως και τον οδηγό του αυτοκινήτου που μετέφερε το αμμοχάλικο, από το οποίο ασφαλώς έχουμε τον αριθμό κυκλοφορίας του, τον οποίο επιμελώς αποκρύπτουμε (φαντάζομαι να το αντιλαμβάνεστε αυτό) ;;;

Ε όχι λοιπόν κύριε Αναπληρωτά Δήμαρχε επειδή όπως λέει και ο λαός μας όλα τα γουρούνια δεν έχουν την ίδια μουσούδα, ασφαλώς δεν σκοπεύουμε, να πέσουμε τόσο χαμηλά σε επίπεδο υποκόσμου και γι αυτό είμαστε δίπλα στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και δεν δίνουμε μία δεκάρα τσακιστή, αν πήραν απόφαση Λιμενικού Ταμείου, αν την Δημοσίευσαν στην Διαύγεια, κλπ!!!!

Αυτή η τυπολατρία κάποιων υποκειμένων του παρελθόντος μας αφήνει αδιάφορους και όπως έχω τονίσει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, Νόμος για εμάς στην παράταξη μας είναι, ότι είναι για το καλό της Κοινωνίας και των πολιτών ή Δημοτών του Δήμου μας!!!!

Ούτε θα ασχοληθούμε εάν το κάθε φορτηγό με πλυμένο ποταμίσιο αμμοχάλικο, όπως φέρναμε και εμείς στο παρελθόν με απευθείας ανάθεση (εδώ επιτρέπετε) κοστίζει 150 ή 200 ευρώ, που για εμένα ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Αποστόλης Ντίνος είναι εντιμότατος άνθρωπος και ως εκ τούτου είναι υπεράνω κάθε υποψίας για κλοπή δημοσίου χρήματος!!!

Εμείς με την ευκαιρία δηλώνουμε, πως μπορούμε, να σας συγχωρήσουμε χιλιάδες λάθη, εκτός από ένα!

Την κλοπή Δημοσίου Χρήματος.

Και αν υπάρξει τέτοια περίπτωση, θα σας δώσω εγώ το Φθινόπωρο ολόκληρο φάκελο, να τον πάτε ιδίοις χερσί εις τον Εισαγγελέαν!!!

Αφήνω κύριε Αναπληρωτά Δήμαρχε το απέραντο σκουπιδομάνι, το οποίο σας δείχνω με σημερινές φωτογραφίες (όπως φαίνονται και από τα ρούχα μου και από τα μαλλιά μου), στον Αστακό απέναντι από την οικία Μανδανίση, πλησίον φούρνου Λιάσκου, στον ίδιο δρόμο πριν την αερογέφυρα μεταξύ των οικιών Γραψοπούλου και Λιάλιου, όπως και στο Καραισκάκη λίγο πιο κάτω από το Βενζινάδικο Σόμπολου και την οικία Στεργιάτου και παντού σε όλο τον Δήμο η ίδια εικόνα κάθε ημέρα, που φανερώνουν περίτρανα την παταγώδη αποτυχία σας στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων και όχι μόνον!!!

Για τις φωτογραφίες πλήρους εγκατάλειψης της παιδικής χαράς στο Καραϊσκάκη, τις οποίες πριν από τρεις ημέρες ανέβασε το Δραγαμέστο Νέα, σας τις είχα ανεβάσει πριν από δύο μήνες περίπου τις ίδιες ακριβώς μαζί με κάτι ξέχειλους κάδους από σκουπίδια, αλλά εσείς αντί να τρέξετε την άλλη κιόλας ημέρα, να κόψετε εκείνα τα χορτάρια και να απομακρύνετε τα καμένα κλαριά, με αγνοήσατε επιδεικτικά, γράφοντας με στα παλιά σας τα παπούτσια.!!!!

Εγώ να δείτε!!!!

Και γυρνάω ξανά στην πλαζ μπροστά στο Ξενοδοχείο Στράτος.

Δεν θα σταθώ στο σκουπιδομάνι ένεκα της ασυνειδησίας κάποιων πολιτών, για τους οποίους όμως πρέπει να υπάρχει Δημοτική Αρχή, για να μαζεύει τα υπολείμματα των ασυνειδήτων ή ανεύθυνων πολιτών, αλλά αφού Δημοτική Αρχή δεν ασκεί απλά πλημμελώς τα καθήκοντα της τι να περιμένουν οι πολίτες!!!

Αυτά δι υμάς είναι ψιλά γράμματα!!!

Εσείς είστε πλασμένοι για τα μεγάλα, με αυτά θα ασχολείστε τώρα.

Όχι ασφαλώς!!

Θαυμάστε όμως Αξιότιμε Αναπληρωτά Δήμαρχε τα περιττώματα αδέσποτων σκύλων, που εκεί ήταν και περπατούσαν ξυπόλυτα δεκάδες μικρά παιδιά!!!!

Μα θα μου πείτε και τις θέλεις να κάνω εγώ, να φυλάσσω τον πρωκτό των αδέσποτων σκύλων, δια το πότε και που θα αφοδεύσουσι;;;;

Όχι κύριε Αναπληρωτά Δήμαρχε, ασφαλώς δεν είπα κάτι τέτοιο.

Είστε Υποχρεωμένοι από τον γ@@@@ο τον Νόμο να λαμβάνετε μέτρα για τα αδέσποτα ζώα (εδώ υπάρχει και μια κτηνώδη λύση αυτή της φόλας για τα αδέσποτε, η οποία προσβάλει τον πολιτισμό μας και την ανθρωπιά μας), όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι Δήμοι της Χώρας και για αυτό σας έχουν σταλεί επανειλημμένα σχετικές εγκύκλιοι από το Υπουργείο Εσωτερικών , το οποίο επίσης γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας!!!

Μάθετε λοιπόν Αξιότιμε Αναπληρωτά Δήμαρχε ότι στους Δήμους στους οποίους πράττουν τα δέοντα και πολλές φορές οι ικανοί και επιπλέον, υπάρχουσι Δημοτικοί Άρχοντες Αστέρια και όχι ανύπαρκτοι, όπως εσείς!!!

Για όλα αυτά και που να έρθει και καλοκαίρι και να τετραπλασιαστεί και ο πληθυσμός, μόνο μια λέξη υπάρχει!!!

Ντροπή, ή αν το προτιμάται, Αισχύνη!!!!

Αστακός 18/5/2020 

Dr.Παναγιώτης Στάικος 
Πρώην Δήμαρχος Αστακού 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad