Δήμος Ξηρομέρου: Ενημέρωση των ενδιαφερόμενων επαγγελματιών για παραχώρηση άδειας χρήσης αιγιαλού και παραλίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαΐου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Ενημέρωση των ενδιαφερόμενων επαγγελματιών για παραχώρηση άδειας χρήσης αιγιαλού και παραλίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Δήμος Ξηρομέρου καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να μισθώσουν χώρο για τοποθέτηση ομπρελών – ξαπλωστρών – τραπεζοκαθισμάτων και εκμετάλλευση Θαλάσσιων Σπορ, (άδεια χρήσης αιγιαλού και παραλίας) σύμφωνα με την αριθμ. 47458/2020 απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών – Οικονομικών-Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ΦΕΚ 1864/Β/15-5-2020 να προσέλθουν στον Δήμο Ξηρομέρου μέχρι 15-7-2020 για να υποβάλλουν αίτηση.

Επίσης, είναι δυνατή η παραχώρηση απλής χρήσης για ένα η περισσότερα έτη, με λήξη των συμβάσεων αποκλειστικά τις ημερομηνίες 31-12-2020, 31-12-2021 και 31-12-2022.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση είναι:

1. Άδεια λειτουργίας Καταστήματος.
2. Υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη του άρθρου 11 του ν. 4281/2014, ή σε υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη από την εφαρμογή «OPEN» από ΕΚΧΑ ΑΕ., ή σε απόσπασμα του τοπογραφικού διαγράμματος καθορισμού οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας όπου υφίσταται.
3. Δήλωση έναρξης επιτηδεύματος
4. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

ΕΚ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad