Νέο viral βίντεο: Κοντούλα βλάχα απ’ τα βουνά με Τσιόδρα και με Χαρδαλιά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαΐου 2020

Νέο viral βίντεο: Κοντούλα βλάχα απ’ τα βουνά με Τσιόδρα και με Χαρδαλιά


Νέο viral βίντεο το τραγούδι του Κώστα Μήτση, που γύρισε ένα βίντεο κλιπ στον Λυκαβηττό, με αφορμή την άρση της καραντίνας.

Οι στίχοι είναι του Νεκτάριου Τυράκη, στιχουργού του τραγουδιού Shake it, που ερμήνευσε ο Σάκης Ρουβάς στην Eurovision το 2004 λαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Κοντούλα βλάχα – Καραντίνα edition

Οι στίχοι και οι συντελεστές του τραγουδιού

Κοντούλα η βλάχα απ’ τα βουνά, σέρνει το μόσχο στα μαλλιά, σέρνει το μόσχο στα μαλλιά, με Τσιόδρα και με Χαρδαλιά / Ένα μήλο κι άλλο μήλο ασφαλής εγώ θα μείνω, αποστάσεις θα κρατάω, ωρέ και τη μάσκα θα φοράω / Καραντίνα, καραντίνα σταματήσαν τα κλαρίνα, σταματήσαν τα κλαρίνα. Ωρέ δεν αντέχω στην Αθήνα! / Για πάρε με, για πάρε με, μέσα απ’ το σπίτι βγάλε με, στα πανηγύρια να γλεντάω, Ωρέ και στην Ήπειρο να πάω!

Μουσική: παραδοσιακό, Στίχοι Νεκτάριος Τυράκης
Συμπράττουν: Κώστας Μήτσης, τραγούδι Αντώνης Κακούρης, κλαρίνο Γιώργος Κώτσικας, βιολί Γιώργος Σάρρος, λαούτο Νίκος Κατσαρός, ντέφι
Λήψη βίντεο: Θανάσης Τσουπέης Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020
#ΜΕΝΟΥΜΕΑΣΦΑΛΕΙΣ #kostasmitsis #kontoulavlaxa #ipiros #klarina

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad