Απόφαση Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση κατά την αντιπυρική περίοδο 2020 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2020

Απόφαση Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση κατά την αντιπυρική περίοδο 2020


Αστακός 3.6.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η Απόφαση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ''ευπαθείς'' περιοχές, σε ημέρες και ώρες που θεωρούνται επικίνδυνες, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που επικρατούν στην εκάστοτε περιοχή κατά την αντιπυρική περίοδο 2020, μετά από εισήγηση του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΑΔΑ: ΡΓ2Ξ46ΜΤΛΒ-62Φ).

1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad