Έκλεψαν 700 ευρώ από σπίτι στον Αστακό - Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιουνίου 2020

Έκλεψαν 700 ευρώ από σπίτι στον Αστακό - Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο


Συνελήφθησαν χθες στα πλαίσια του αυτοφώρου δυο άτομα για κλοπή που είχαν κάνει σε σπίτι στον Αστακό την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα με το aixmi-news.gr

Με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να πάρουν 700 ευρώ από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, όμως δεν πρόλαβαν να τα χαρούν αφού έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και σήμερα θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι ενεργώντας από κοινού με μια ανήλικη, προχθές το μεσημέρι, σε περιοχή του Ξηρομέρου μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με την μέθοδο της απασχόλησης, του αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των (700) ευρώ.

Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων της ανήλικης για παραμέληση της εποπτείας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad