Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου: Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου: Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι Αστακό


Tην άθλια κατάσταση του δρόμου από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι Αστακό υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Φίλιππος Σαμαλέκος.

“Απαιτείται άμεσα η κατασκευή νέου δρόμου με νέα χάραξη και παράλληλη κατασκευή νέου αγωγού ύδρευσης από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι την πόλη του Αστακού…Μέχρι να πραγματοποιηθεί όμως τεράστια προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς”, σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση-καταγγελία του κ.Σαμαλέκου:

Πόσο να αντέξει και αυτός ο μαύρο – δρόμος. Θέμα χρόνου η ολική κατάρρευση του δρόμου από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι Αστακό που θα συμπαρασύρει και τον πλαστικό, παλαιωμένο και υπό -διαστασιολογημένο αγωγό ύδρευσης του Αστακού. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τη διάβρωση του εδάφους την απουσία στήριξης και καθιζήσεων, τη συχνή διέλευση βαρέων οχημάτων, τα ρέματα, κλπ.

Απαιτείται άμεσα η κατασκευή νέου δρόμου με νέα χάραξη και παράλληλη κατασκευή νέου αγωγού ύδρευσης από κόμβο Πλατυγιαλίου μέχρι την πόλη του Αστακού… Μέχρι να πραγματοποιηθεί όμως τεράστια προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad