Συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για την υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουνίου 2020

Συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για την υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών


Ο Δήμος Ξηρομέρου και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους για την σύναψη συνεργασίας με σκοπό τη μελέτη για την υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα το Εργαστήριο Ψηφιακού Πολιτισμού και Έξυπνων Πόλεων του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, θα προσφέρει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, ώστε με την χρήση των νέων τεχνολογιών να μπορέσει ο Δήμος Ξηρομέρου να εκσυγχρονιστεί για να παρέχει έξυπνες και ποιοτικές, ψηφιακές υπηρεσίες προς τους δημότες του, αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου.

Για το σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, συναντήθηκε με τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Βέργαδο, Διευθυντή του Εργαστηρίου «Ψηφιακού Πολιτισμού, Έξυπνων Πόλεων & Προηγμένων Τεχνολογιών(ΙοΤ)», του Τμήματος Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την Επίκουρο Καθηγήτρια κα. Αλμπάνη Ελένη του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και άμισθης συμβούλου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο του Αστακού και κατέγραψαν τις ανάγκες του Δήμου, ώστε να προχωρήσουν σε μελέτες για την εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών προς εξυπηρέτηση και όφελος των πολιτών.

Εκ του Δήμου ΞηρομέρουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad