Έκθεση εικαστικών τεχνών με Αστακιώτικο άρωμα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιουνίου 2020

Έκθεση εικαστικών τεχνών με Αστακιώτικο άρωμα


Πραγματοποιήθηκαν χθες σε gallery στην Κηφισιά τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών δημιουργιών.

Όσοι παρευρέθηκαν θαύμασαν τα εντυπωσιακά δημιουργήματα των καλλιτεχνών, τα οποία θα παραμείνουν στον χώρο έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Όλοι οι δημιουργοί που παρέλαβαν ένα τιμητικό δίπλωμα, αναφέρθηκαν με λίγα λόγια στις δημιουργίες τους και στο ενδιαφέρον που τους ώθησε να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη εικαστική τέχνη.

Στην έκθεση συμμετείχε με τις δημιουργίες της και η Δέσποινα Κάτζου-Πλούμη με τρεις πινάκες. Δυστυχώς όμως ένα προσωπικό πρόβλημα την κράτησε στον Αστακό και η παρουσία της δεν ήταν δυνατή. Η εκπροσώπηση εκ μέρους της ήταν σε πρώτο βαθμό συγγένειας από τον γιο της Θανάση Πλούμη ο οποίος και παρέλαβε το τιμητικό δίπλωμα. 

Χαρακτηριστικό της κομψότητας και της εντυπωσιακής καλλιτεχνικής δημιουργίας των έργων της Δέσποινας ήταν και το ενδιαφέρον της βουλευτή της Ν.Δ. Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού, η οποία παρέμεινε για λίγα λεπτά μπροστά στο ένα από τα τρία έργα της Δέσποινας.

Οι ευχές όλων των Αστακιωτών την συνοδεύουν ώστε να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών και με άλλους καλλιτέχνες παράλληλα δε να συμμετάσχει σε ακόμη περισσότερες εκθέσεις.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad