Ο Φίλιππος Σαμαλέκος νέος αντιδήμαρχος Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουνίου 2020

Ο Φίλιππος Σαμαλέκος νέος αντιδήμαρχος Ξηρομέρου


O κ. Φίλιππος Σαμαλέκος από την Παλαιομάνινα, θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου, που παίρνει τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του κ. Κώστα Λαΐνά, που αποχωρεί από την θέση του Αντιδημάρχου.

Ο νέος Αντιδήμαρχος είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με σπουδές ως Ναυπηγός – Μηχανολόγος Μηχανικός, με βιογραφικό εργασίας ως ερευνητής Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Strathclyde του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, στον ιδιωτικό τομέα ως Επιθεωρητής Εμπορικών Πλοίων στον Ελληνικό Νηογνώμονα και τη περίοδο 2007-2008, ως διευθυντής λειτουργίας του λιμένα Πλατυγιαλίου της ΝΑΒΙΠΕ.

Επίσημα ακόμα εκκρεμούν οι σχετικές ανακοινώσεις και οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε για απόφαση του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αλλά και της παράταξης της πλειοψηφίας, σε μία λογική να δοθούν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα της παράταξης να δείξουν την αξία τους, μέσα από παραγωγή έργου και καλύτερης αντιμετώπισης κάποιων προβλημάτων, χωρίς κανένας να περισσεύει και να μην είναι χρήσιμος.

Συνάντηση με τον νέο Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Φίλιππο Σαμαλέκο είχαν οι πρόεδροι της Τ.Κ. Παλαιομάννινας κ. Σπύρος Ζώγας, Τ.Κ. Στρογγυλοβουνίου κ. Δημήτρης Χολέβας και Τ.Κ. Αγραμπέλου κ. Δημήτρης Τάγκας, απ’οπου και η σχετική φωτογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad