Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του μαθητικού τουρνουά σκακιού στην παραλία του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουνίου 2020

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του μαθητικού τουρνουά σκακιού στην παραλία του Αστακού


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του μαθητικού τουρνουά σκακιού στην παραλία του Αστακού στην θέση «Άγκυρα».

Διοργανωτές το σκακιστικό τμήμα Αστακού και το Νομικό Πρόσωπο «Αθλητισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου» και με βοήθεια από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου και τον Πρόεδρο του κ. Αποστόλη Ντίνο.

Εκτός από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλη Πολύζο, που στήριξε την διοργάνωση ως αρωγός στο σκακιστικό τμήμα Αστακού, πολύ σημαντικό ρόλο και ψυχή για την επιτυχή διοργάνωση, οι ανιδιοτελείς εθελοντές κ. Ντεμίρης Βαγγέλης, κα Βραχνού Βούλα, κ. Γιάννης Μακρής και κα Πανταζή Πανωραία, που αφιερώνουν με μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους, κόπο και χρόνο και εισέπραξαν ικανοποίηση βλέποντας την χαρά και τον ενθουσιασμό στα πρόσωπα των μικρών παιδιών, που διαγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμό, σε ένα παιχνίδι του νου, της στρατηγικής και του πνεύματος, παραλαμβάνοντας στο τέλος της διοργάνωσης τα βραβεία τους περιχαρείς. 

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει για τον εξαιρετικό συντονισμό της διοργάνωσης, από τον δάσκαλο σκακιού κ. Τζοτζόλη Μπάμπη, ο οποίος ήταν συνεχώς παρών, βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή των παρτίδων σκακιού. 

Πολύ ωραία στημένη η διοργάνωση, με αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων για τον Covid, με την επιλογή της θέσης στην παραλία να δημιουργεί μία εικόνα προβολής και διαφήμισης για τον Αστακό.

Το σκάκι στον Αστακό έχει βρει εδώ και πολλά χρόνια μία πολύ καλή θέση στις επιλογές της μαθητικής νεολαίας και αποτελεί μία ωραία διέξοδο, σε ένα άθλημα που ακονίζει το μυαλό και την σκέψη.

Σίγουρα πίσω από αυτή την προσπάθεια για να στεριώσει το σκάκι στον Αστακό, βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι που προσφέρουν ανιδιοτελώς, που τους γεμίζει η προσφορά και η προβολή του αγαπημένου τους τόπου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad