Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών: «Καλλωπισμός» των πλαστικών κάδων απορριμμάτων - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών: «Καλλωπισμός» των πλαστικών κάδων απορριμμάτων


ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ!

Με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του χωριού μας και της αισθητικής κάθε γειτονιάς του, ξεκινάει ο «καλλωπισμός» των πλαστικών κάδων απορριμμάτων. Η ζωγραφική στους κάδους είναι ιδέα της νέας και πολύ δραστήριας προέδρου του συλλόγου μας, Ευδοκίας Χελώνα, και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 06/07/20 στις 6 το απόγευμα στο χώρο της παιδικής χαράς και του γηπέδου, στο χωριό μας. 

Την ιδέα "αγκάλιασαν" αμέσως τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου κος Πάνος Παλιογιάννης και ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης. Η δράση θα γίνει σε συνεργασία με το Δήμο, τον Πρόεδρο και το τοπικό συμβουλιο και το Σύλλογο Γυναικών του χωριού μας. Πριν τη δράση οι κάδοι θα καθαριστούν και απολυμανθούν από συνεργείο καθαριότητας του δήμου.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση, έχετε δεν έχετε μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική, ελάτε να ομορφύνουμε τους κάδους που είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι μαζί σας γιατί όλα τα έχει ρυθμίσει ο σύλλογος. (Γάντια, μπογιές, πινέλα, νερά, αναψυκτικά.)

Τα χρώματα θα είναι οικολογικά και όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από το ταμείο του συλλόγου μας. 

Οι επόμενες δράσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι σε επεμβάσεις καθαριότητας σε κεντρικά, επισκέψιμα σημεία του χωριού μας.Προσεχώς θα ανακοινωθούν και οι τυχόν εκδηλώσεις του Αυγούστου.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευδοκία Χελώνα   Πάνος Παπαζώης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad