Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Είσαι και εσύ θεατρίνος τελικά δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουλίου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Είσαι και εσύ θεατρίνος τελικά δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη


Είσαι και εσύ θεατρίνος τελικά δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη, όταν καλύπτεις τον αρχιθεατρίνο Σαμαλέκο, όταν πριν λίγους μήνες τον επέπληττες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο λέγοντας του, πως είναι άσχετος και να είναι πιο προσεκτικός, όταν θα μιλάει μέσα στο Συμβούλιο!!!

Δεν απάντησε ο εκλεκτός σου Αντιδήμαρχος κύριος Σαμαλέκος στην ερώτηση Στάικου, πόσες παροχές έκοψε μέχρι την Παρασκευή 10/7/2020, παίζοντας ένα κακόγουστο θέατρο.

Δεν μας είπατε όμως ούτε εσείς για αυτό το πραγματικά σοβαρό θέμα, για το οποίο σας δηλώσαμε μέσα στο Συμβούλιο, αλλά και μέσα από τα Blogs, ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πραγματική προσπάθεια, να κόψετε παράνομες παροχές, αλλά και κακοπληρωτών, για να μην επωμίζονται το βάρος των εξόδων της ύδρευσης φτωχοί συνταξιούχοι, πόσες αλήθεια παροχές έκοψε ο Αντιδήμαρχος σας;;;;;

Ενημερώστε το λαό εδώ και τώρα για την αλήθεια, που θέλει να ακούσει από εσάς;;;;

Αριθμό υπέρμαχε και δήθεν προστάτη των αδυνάτων;;;

Να ακούσει το νούμερο των κομμένων παροχών, περιμένει από εσένα κύριε Δήμαρχε ο λαός, γιατί όταν δεν απαντάτε γίνεστε εσείς νούμερα!!!

Τι συμβαίνει λοιπόν δεν γνωρίζεται το νούμερο των κομμένων παροχών ή τι γίνεται στον δήμο και ο ρόλος σας ως Δημάρχου είναι απλά διακοσμητικός ή μετείχατε συνειδητά και εσείς ο ίδιος στην θεατρική παράσταση Σαμαλέκου, για να καλύψετε τις τεράστιες ευθύνες σας ως δημοτικής αρχής που αφήσατε για πολλές ημέρες τον Αστακό χωρίς νερό.

Εδώ στον Αστακό λένε, δεν το μαρτυρά η γίδα, το μάρτυρα το κέρατο.

Την Δευτέρα το πρωί θα σας υποβάλλουμε όμως αίτηση, για να μου απαντήσετε εγγράφως, για το πόσες και ποιων κόψατε το νερό και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο Σάκος και πως θα πάει ο κάθε κατεργάρης στην θέση του.

Η λάσπη σας δεν πιάνει πια!!!

Τώρα είναι η ώρα για να απολογιέστε, για τις ανεπάρκειες και τα ανομήματά σας.

Μόνο 11 από τους 27 συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισαν το ψήφισμα Σαμαλέκου, πράγμα που σημαίνει όχι απλά την διαφωνία της μεγάλης πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και την πλήρη απαξίωση στο δίδυμο της Συμφοράς Τριανταφυλλάκη -Σαμαλέκου, που μάταια προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, για να αποποιηθεί τις τεράστιες ευθύνες τους, που άφησαν τόσες ημέρες τον Αστακό χωρίς νερό, πιστεύοντας μάταια όμως, πως έτσι θα γλιτώσουν από την μήνη των Αστακιωτών, που τους άφησαν επανειλημμένα χωρίς νερό για ημέρες.

Για το μεγάλο φαγοπότι στην ύδρευση θα μιλήσουμε αργότερα και για το ποιοί και για ποιους λόγους υπονόμευαν τον πρώην αντιδήμαρχο ύδρευσης, ο οποίος ήταν μεταξύ των συμβούλων, που καταψήφισε το ψήφισμα Σαμαλέκου!!!


Αστακός 12/07/2020 

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad