Αντιδράσεις για την μόνιμη τοποθέτηση ομπρελών στην παραλία της Παλιόβαρκας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Ιουλίου 2020

Αντιδράσεις για την μόνιμη τοποθέτηση ομπρελών στην παραλία της Παλιόβαρκας


Αντιδράσεις πολιτών έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κατά μήκος της παραλίας της Παλιόβαρκας στον Μύτικα, έχουν τοποθετηθεί μόνιμα ομπρέλες, χωρίς να υπάρχει χώρος, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, να καθίσουν να κάνουν μπάνιο, καθώς και για τα σκάφη που έχουν αγκυροβολήσει εκεί.

Συγκεκριμένα μια αναγνώστρια γράφει:

«τί χάλια είναι αυτά στην παραλία Παλιόβαρκα-Λύσιμος; ποιός είναι υπεύθυνος για αυτή την μόνιμη τοποθέτηση ομπρελών;;;; από το μαγαζί του Ντάγλα εως το μαγαζί Δελφίνια είναι ΌΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ πιασμένη με ομπρέλες,να μην αναφερθώ στα σκάφη! προς τί αυτή η εγκατάλλειψη;».




1 σχόλιο:

  1. Όλη η παραλία είναι ένα χάλι, όχι μόνο από τις ομπρέλες και τα σκάφη, αλλά και από τα ξεροκλαδα που μαζεφτηκαν μετά την μεγάλη βροχή και δεν φρόντισε κάνεις να καθαριστουν, επίσης, δε λέει κάνεις πως φτάνουμε σε αυτές τις παραλίες, εάν έρθεις από Αγρίνιο και περάσεις από Αρχοντοχώρι, οποίο δρόμο και να ακολουθήσεις,αν βγεις δεύτερο αμάξι στο διάβα σου,πρέπει να πετάξεις, έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι από τα βατα και τα κλαριά. Γιατί τέτοια εγκαταληψη;; μονο ο Αστακος και ο Μυτικας πρεπει να ειναι προσβάσιμοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad