Δήμος Ξηρομέρου: Ευχαριστήριο προς όλους όσους βοήθησαν για την διανομή τριών τόνων ψαριών - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Ευχαριστήριο προς όλους όσους βοήθησαν για την διανομή τριών τόνων ψαριών


Αστακός 18.7.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου ευχαριστεί τα Ιχθυοτροφεία Γαλαξιδίου, τον εξαίρετο φίλο Λάμπρο Γκούλτα, εργαζόμενο στο Βοήθεια στο Σπίτι Αμφισσας, την Χριστίνα Δράκου εργαζόμενη στο Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ξηρομέρου, την οργάνωση Φλόγα, τον κ. Κ. Αυδή για την δωρεάν παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου, τον κ. Ιωάννη Γιαννούλη για την παραχώρηση αυτοκινήτου, τον Στάθη Ρεντίφη εργαζόμενο στον Δήμο Ξηρομέρου, όλους τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, μόνιμους και συμβασιούχους, τους Προέδρους Αρχοντοχωρίου, Παναγούλας, Μύτικα, Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλου, Βλυζιανών, Μαχαιράς, Μπαμπίνης, Στρογγυλοβουνίου, Αγραμπέλων και Παλαιομάνινας, τους Συλλόγους Γυναικών και Χοβολιωτών Αστακού, τους ιερείς Μύτικα, Κανδήλας και Αστακού, για τη συντονισμένη και επιτυχή διανομή τριών τόνων ψαριών, καταρχήν στους ωφελουμένους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και σε άλλους συμπολίτες μας.

Η Κοινωφελής και το Βοήθεια στο Σπίτι, με τη συνδρομή του Δήμου σε αυτοκίνητο και προσωπικό, πέρασε με άριστα τις εξετάσεις εν μέσω πανδημίας, φτάνοντας στο σημείο να εξυπηρετεί πάνω από 450 συμπολίτες μας και στις τρεις δημοτικές ενότητες, μάλιστα με δύο επισκέψεις την εβδομάδα σε κάθε χωριό.

Επίσης εκτός από τις μετρήσεις σακχάρου, γίνονται μετρήσεις χοληστερίνης και των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα (οξυμετρία).

Η Κοινωφελής και οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο, εμπλουτίζοντας διαρκώς την παροχή των υπηρεσιών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad