Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών εξασφάλισε δωρεάν ένα κάδο ανακύκλωσης γυαλιού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Ιουλίου 2020

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών εξασφάλισε δωρεάν ένα κάδο ανακύκλωσης γυαλιού


Αγαπητοί Συμπατριώτες

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών κατάφερε και εξασφάλισε δωρεάν ένα κάδο (σαν και τους χιλιάδες που υπάρχουν στην Αθήνα) που είναι αποκλειστικά και μόνο για γυαλί (δηλαδή μπουκάλια, ποτηριά κλπ). 

Ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να βρει την λύση για την μεταφορά στον Αστακό, αποβάλλοντας και απαλλάσσοντας από ένα μεγάλο βάρος από την καθημερινότητα των καταστημάτων (καφετερίες, bar, ουζερί, κλπ.) να εναποθέτουν τα γυάλινα απορρίμματα σε κάδους σκουπιδιών, καταθέτει ένα ερώτημα υπαρξιακό αλλά και ουσιαστικό.

Εάν και όταν έρθει η στιγμή να αδειάσει, γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος φορέας που θα δέχεται το ανακυκλώσιμο υλικό; Και αν υπάρχει, ποιο σημείο η περιοχή είναι πλησιέστερη;;; Μπορούμε να προεξοφλήσουμε ότι η συγκομιδή θα γίνεται από τον φορέα που έχει σχέση με ανακύκλωση ή θα αναζητήσουμε τρόπους μεταφοράς εμείς οι ίδιοι
Διότι δεν αρκεί μόνο να εφαρμόζουμε την ανακύκλωση σε πρώτο βαθμό, αλλά να την ολοκληρώνουμε. 

Εφόσον λοιπόν υπάρχει σταθμός μεταφόρτωσης, μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την μεταφορά του κάδου στον Αστακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad