Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην Αμφιλοχία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουλίου 2020

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην Αμφιλοχία


Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην Αμφιλοχία 

Άλλαξε όψη η είσοδος της Αμφιλοχίας καθώς αποκαταστάθηκε πλήρως ο ασφαλτοτάπητας που παρουσίαζε σημαντικές φθορές. Επρόκειτο για μια παρέμβαση άμεσης προτεραιότητας της Περιφερειακής Αρχής προκειμένου να διασφαλιστεί η βελτίωση της διέλευσης οχημάτων και η αύξηση της οδικής ασφάλειας.

«Ένα έργο τελειώνει μόνο όταν ο πολίτης και ο επισκέπτης, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Καθημερινά εργαζόμαστε για να βλέπουν οι πολίτες αποτελέσματα και όχι μόνο λόγια. Αυτό έγινε στην Αμφιλοχία και αυτό γίνεται σε κάθε περιοχή της Δυτικής Ελλάδας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος και επέβλεψε την ολοκλήρωση των εργασιών, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.

Σημειώνεται πως οι παρεμβάσεις, μικρότερης ή μεγαλύτερης έκτασης, στις οδικές υποδομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνεχίζονται με διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς, καθώς στόχος είναι η αναβάθμιση και η εναρμόνισή τους στα εθνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα άνεσης και ασφάλειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad