Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ξηρομέρου για την διάθεση Κινητής Μονάδας Μαστογραφιών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ξηρομέρου για την διάθεση Κινητής Μονάδας Μαστογραφιών


Αστακός, 22.07.2020
Αριθμ. πρωτ.: 5360

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
Τ.Κ. 30006
Τηλ.: 2646360500-36-46
Fax : 2646042531
e-mail: info@dimosxiromerou.gr
Προς: Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
Αν. Τσόχα 18-20,
ΤΚ 115 21 Αθήνα – Αμπελόκηποι
ΦΑΞ: 210.38.31.406

Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή για την Διάθεση Κινητής Μονάδας Μαστογραφιών».

Ο Δήμος Ξηρομέρου, το Νομικό Πρόσωπο Ν.Π.Δ.Δ. 'Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου' και το Ν.Π.Ι.Δ. 'Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου', θα ήθελαν να απευθύνουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, το Διοικητικό της Συμβούλιο και τον πρόεδρό της κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο για την εξαιρετική τους προσφορά των δωρεάν μαστογραφιών στις γυναίκες του Δήμου Ξηρομέρου.

Η προσφορά έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των δωρεάν μαστογραφιών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού που έλαβε χώρα σε πολλούς Δήμους, την Τετάρτη 8 Ιουλίου έως την Τετάρτη 14 Ιουλίου του 2020.

Αξιότιμε κ. Φιλόπουλε.
Η ενέργειά σας είναι ενδεικτική του καθήκοντος, της κοινωνικής ευθύνης, και της Προαγωγής Υγείας που εκπονούνται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία καθώς και της προσωπικής σας διάθεσης προσφοράς.

Η ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας, να συμπεριληφθεί ο Δήμος Ξηρομέρου στο δωρεάν πρόγραμμα μαστογραφιών με την ευγενική χορηγία της "ESTEELAUDER"είχε πολλαπλά οφέλη και κάλυψε μια κρίσιμη ανάγκη για τον γυναικείο πληθυσμό. Και τούτο καθώς ο Δήμος μας γεωγραφικά είναι μακριά από αστικά κέντρα και οργανωμένες Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, η τόσο απαραίτητη προληπτική εξέταση της μαστογραφίας καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη.
Επιπλέον υπήρξε η απαραίτητη ευαισθητοποίηση και δόθηκε η δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο 240 γυναίκες του Δήμου μας (πολλές για πρώτη φορά) αλλά και να βιώσουν ατομικά την σημασία της πρόληψης σε καίρια θέματα υγείας.
Για τους λόγους αυτούς, η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη καθώς έχει διαχρονικά αποδειχθεί η σημασία του προληπτικού ελέγχου και του εντοπισμού του καρκίνου του μαστού σε πρώιμα στάδια, οδηγεί στην έγκαιρη και πιο αποτελεσματική θεραπεία και σε ίαση.

  • Για την όλη διεκπεραίωση του προγράμματος ευχαριστούμε θερμά το ΔΣ της Ε.Α.Ε. και εσάς προσωπικά.
  • Την συντονίστρια των κινητών μονάδων της Ε.Α.Ε. κα Σταθάκη Ανθή για την άψογη συνεργασία.
  • Τις τεχνολόγους της κινητής μονάδας κ. Γιαννίκου Ιωάννα και Δανίκα Βασιλική για τις ακούραστες προσπάθειες τους.
  • Τον οδηγό της Ε.Α.Ε. κ. Μαστρογιάννη Δημήτριο. 

Ευελπιστούμε στο μέλλον η συνεργασία μας να συνεχιστεί και σε άλλα προληπτικά προγράμματα που εφαρμόζεται.

Σας συγχαίρουμε για το εξαιρετικό έργο σας και σας ευχαριστούμε για τη σπουδαία συμβολή σας στην προσπάθεια του Δήμου μας να θεμελιώσει πολιτικές πρόληψης στον τομέα της υγείας και να βελτιώσει γενικότερα την υγεία των δημοτών μας.

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΛΕΩΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad