Εκθέσεις Αγιογραφίας σήμερα 10 και αύριο 11 Αυγούστου στο στέκι του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Εκθέσεις Αγιογραφίας σήμερα 10 και αύριο 11 Αυγούστου στο στέκι του Συλλόγου Γυναικών Αστακού


Σας προσκαλούμε στις Εκθέσεις Αγιογραφίας που θα γίνουν στο Στέκι του Συλλόγου μας σήμερα 10 και αύριο 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ από τις 8:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ. 

Λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις υγειονομικές διατάξεις η προσέλευση του κοινού στο εσωτερικό του κτιρίου για τις εκθέσεις θα γίνεται:

- Υποχρεωτικά με την χρήση προστατευτικής μάσκας.

- Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα εισέρχεται στο εσωτερικό του κτιρίου κάθε φορά θα είναι τέσσερα (4) άτομα ταυτόχρονα.

- Προστατευτική μάσκα θα φορούν υποχρεωτικά και οι δημιουργοί των έργων, ενώ θα τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου ανάμεσα σε καλλιτέχνες και επισκέπτες.

- Στην είσοδο του κτιρίου θα υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad