Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Σε πέντε ημέρες έχουμε την Μεγάλη γιορτή της Παναγίας και αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους! - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Σε πέντε ημέρες έχουμε την Μεγάλη γιορτή της Παναγίας και αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους!


Σε πέντε ημέρες έχουμε την Μεγάλη γιορτή της Παναγίας και αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους!!!!


Εικόνες εγκατάλειψης παντού από την πλατεία με τους κάδους και τα ακούρευτα λιγούστρα, μέχρι τις ακούρευτες νεραντζιές στον Κεντρικό Εμπορικό δρόμο του Αστακού, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και τις εκκλήσεις της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κυρίας Γριτσίπη, τα ξερά καλάμια δίπλα στον παιδικό σταθμό, τα οποία είναι κομμένα από τον Μάιο καλάμια και μαζί με τα νάιλον και τα σκουπίδια παραμένουν μια χωματερή στο κέντρο της Πόλης, μέχρι τον κάδο και τα νάιλον και τα ξερά κλαριά για 20 ημέρες 10 μέτρα από το πατρικό σπίτι του Αντιδημάρχου κυρίου Μπαμπούρη και 5 μέτρα από το σπίτι του κυρίου Πανογεώργου Μπαμπούρη και μέχρι τον κάδο απέναντι από το σπίτι του παπά Δημήτρη να πηγαίνει μια δεξιά και μια αριστερά και ο δρόμος να είναι για 15 μέτρα γεμάτος σκουπίδια.

Μα καλά επίτηδες το κάνουν ή τόση αδιαφορία και ανικανότητα!!!

Υ.Γ.

Και μην ξεχάσετε, να βάλετε τους γνωστούς αγνώστους – ανώνυμους σχολιαστές, να ανοίξουν το βόθρο και να μην ξέρουν, τι θα λένε από βρισιές και συκοφαντίες!!!

Αστακός 10 Αυγούστου 2020 

Χρόνια πολλά κύριοι 

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξη 
Αναζωογόνηση ΞηρομέρουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad