Δράσεις του Συλλόγου Χοβολιοτών Αστακού (φώτο) - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Δράσεις του Συλλόγου Χοβολιοτών Αστακού (φώτο)


Ο Σύλλογος Χοβολιοτών με πρωτοβουλία του Δ.Σ. συνέχισε με μερικές ακόμα δενδροφυτεύσεις στην συνοικία Χοβολιό, στην πλαζ Εσχατολάγκαδο, στην πλαζ Γούλια, στην Λούμπα και κατά μήκος του ρέματος Γιαβρή και Πόλκα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά το φυτώριο "4 εποχές" και τον κ.Πάνο Χολή για την δωρεά των δέντρων.

Επίσης ο σύλλογος με την άδεια του προέδρου και του Δ.Σ. του λιμενικού ταμείου τοποθέτησε δυο κινητές σκάλες στον παραλιακό δρόμο από Εσχατολάγκαδο προς Γούλια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων που κάνουν το μπάνιο τους εκεί.

Φροντίζουμε σε καθημερινή βάση τις παραλίες μας με τις παρεμβάσεις μας, καθαρίζοντάς τες και τοποθετώντας σακούλες στους κάδους απορριμάτων και διδάσκουμε τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες:

Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad