Η απάντηση της Αναζωογόνησης Ξηρομέρου στην φτηνή προπαγάνδα από την Δημοτική Αρχή λάσπης και παραπληροφόρησης των Δημοτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Σεπτεμβρίου 2020

Η απάντηση της Αναζωογόνησης Ξηρομέρου στην φτηνή προπαγάνδα από την Δημοτική Αρχή λάσπης και παραπληροφόρησης των Δημοτών


Η απάντηση της Αναζωογόνησης Ξηρομέρου στην φτηνή προπαγάνδα από την Δημοτική Αρχή λάσπης και παραπληροφόρησης των Δημοτών.


Ντροπή σας συκοφάντες λασπολόγοι της Δημοτικής Αρχής, φτηνοί Γκεμπελίσκοι που βγάζετε και γλώσσα φτηνής προπαγάνδας από πάνω, αντί να κρύβεστε για τα χάλια σας με τις ανοιχτές δεξαμενές, τα αντλιοστάσια και να φωτογραφίζεται εμάς ως υπεύθυνους, αφού δεν είστε τίποτα λιγότερο από ανερυθρίαστοι πολιτικοί απατεώνες, μιας και το έργο αυτό είναι εκεί πριν το 1974 και δεν κάνατε τίποτα περισσότερο, από το να βρείτε ευκαιρία για μεγάλο φαγοπότι πάλι, αφού το έργο το δώσατε ξανά στον ίδιο εργολάβο με την ζημιά στην ύδρευση στον Άγιο Δημήτριο με τα 10.388,74 ευρώ, αφού το εργάκι αυτό που θέλετε, να το παρουσιάσετε ως σπουδαίοι και μεγάλο είναι ένα πολύ μικρό έργο μήκους λιγότερο από 50 μέτρα με τις 8 6μετρους πλαστικούς σωλήνες ελαφρού από το Συνεργείο Σαμψών μέχρι το Νεοκλασικό του Δήμου, βάθους λιγότερο από μισό μέτρο και πλάτους 40 εκατοστών, που ο αγωγός που αντικαταστήσατε, φαίνεται εκεί στο δεύτερο video, που ο εργάτης κόβει με το αλυσοπρίονο, είναι ακριβώς στην γωνία του οικοδομικού τετραγώνου και η ζημιά του αγωγού ήταν μόνο στο ένα μέτρο πριν την σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό ομβρίων από την Μαυρομπουλόυ προς το Ξενοδοχείο Αποστόλη Λαϊνά και το Λιμάνι.

Ο υπόλοιπος αγωγός ήταν ολοκάθαρος και δεν είχε αλλού ζημιά, αλλά πως θα δικαιολογούσατε το πάρτι στο φαγοπότι με τον υμέτερο εργολάβο, που αντί να αντικαταστήσετε μόνο το ένα μέτρο, που είχε ζημιά, προκειμένου να παρουσιάσετε, ότι εσείς κάνετε σωστά έργα με επιστημονικό τρόπο, βάλατε μπροστά να αλλάξετε και τα 50 μέτρα και έτσι αντί για λίγα ευρώ για το ένα μέτρο επισκευής του αγωγού, να ολοκληρωθεί το φαγοπότι με τον υμέτερο σας με μερικές χιλιάδες ευρώ στην υγεία των κορόιδων.

Μας υποχρέωσες, μας υποχρέωσες μα δε μας είπες τελικά πόσο μας χρέωσες κύριε Τριανταφυλλάκη!!!

Τόλμα και πες στους Δημότες αντί να συκοφαντείς κύριε Δήμαρχε, πόσο χρέωσες αυτή την ζημιά των λυμάτων;;;

Να ποιες φωτογραφίες δείχνουν την πραγματική αλήθεια και όχι τα δικά σου παραμύθια!!

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad