Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Ακτίου τέσσερις αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Σεπτεμβρίου 2020

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Ακτίου τέσσερις αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού


Συνελήφθησαν στον Αερολιμένα του Ακτίου τέσσερις αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού

Συνελήφθησαν στις 3 Σεπτεμβρίου 2020, στον Αερολιμένα του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα.

Ειδικότερα, οι αλλοδαπές μετέβησαν διαδοχικά στον Αερολιμένα Ακτίου και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ολλανδία.

Επισημαίνεται ότι, οι αλλοδαπές γυναίκες συνόδευαν τα έξι ανήλικα τέκνα τους, για τα οποία επέδειξαν επίσης πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατά τον διαβατηριακό έλεγχο.

Όλα τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και οι κάρτες επιβίβασης, που κατείχαν οι αλλοδαποί κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad