Δωρεές του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών σε Δήμο Ξηρομέρου και Ηρακλή Αστακού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεές του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών σε Δήμο Ξηρομέρου και Ηρακλή Αστακού


Λίγο πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για τις εκλογές και λίγο πριν παραιτηθούμε για να αναλάβει ρόλο η εφορευτική επιτροπή προχωρήσαμε σε μια ακόμη δράση, σε δυο δωρεές, η μεν πρώτη προς τον Δήμο Ξηρομέρου και η δεύτερη στον Ηρακλή Αστακού. 

Προς τον Δήμο Ξηρομέρου προσφέραμε γιλέκα φωσφοριζέ κίτρινου χρώματος για τις ανάγκες των εργαζόμενων στην καθαριότητα. Είναι τα γνωστά γιλέκα που παρέχουν όλοι οι Δήμοι στους εργαζόμενους της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ούτως ώστε να προφυλάσσονται από τυχόν ατυχήματα λόγω της αντανακλαστικής φωσφορούχας επένδυσης και η δεύτερη στο Λιμενικό ταμείο Αστακού ακριβώς ίδια γιλέκα κόκκινου χρώματος. Γνωρίζουμε ότι η αξία δεν είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακή αλλά θεωρούμε ότι έστω και με τον ελάχιστο αυτό αριθμό θα καλύψουμε επιμέρους ανάγκες.

Παράλληλα προσφέραμε στον ΗΡΑΚΛΗ, την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστακού, δυο πολύ μεγάλες σημαίες οι οποίες θα αναρτηθούν η μία στην είσοδο του γηπέδου και η άλλη πάνω ή δίπλα στα αποδυτήρια ούτως ώστε να διακρίνεται ο μυθικός Ηρακλής (σύμβολο της ομάδας) στην είσοδο και έξοδο των αντιπάλων.

Σε λίγες μέρες μετά την Γενική Συνέλευση (μέσω περιφοράς) και την εκλογική διαδικασία που θα ακολουθήσει, θα συνεχίσουμε και την ίδια πολιτική, δηλαδή θα προβούμε και σε άλλες δωρεές και σε άλλους συλλόγους έχοντας πάντα ως κοινό παρανομαστή το χωριό μας τον Αστακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad