Η Ένωση Αστακηνών Αθήνας δηλώνει αντίθετη με την ίδρυση περιοχής ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ένωση Αστακηνών Αθήνας δηλώνει αντίθετη με την ίδρυση περιοχής ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ 
ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

Πληροφορηθήκαμε τόσο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όσο και από ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου για την πρόθεση της πολιτείας να ιδρύσει «Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ)» στο χώρο που περιλαμβάνει τις Εχινάδες Νήσους, τη παράκτια ζώνη από τον Αστακό έως το Μύτικα και τα νησιά Κάλαμο και Καστό.

Η διαδικασία για τη δημιουργία ΠΟΑΥ είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν.

Το Δεκέμβριο του 2013 διοργανώσαμε εκδήλωση στην Αθήνα. Αναφερθήκαμε μεταξύ άλλων στις υποδομές, την οικονομία και το περιβάλλον της περιοχής του Δήμου. Κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα αυτό και ζητήσαμε την εγρήγορση της Δημοτικής Αρχής. Ήταν παρόντες και υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι για τις δημοτικές εκλογές που έγιναν τον Μάϊο του 2014.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την πρόσφατη απόφασή του 87/17-8-2020 εκδήλωσε την πλήρη αντίθεσή του στη δημιουργία της ΠΟΑΥ αυτής.

Εκφράζουμε την συμφωνία μας στην απόφαση αυτή. Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad