Συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Σύλλογο Αλιέων Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Σύλλογο Αλιέων Αστακού


Αστακός, 2.9.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, με τον Σύλλογο Αλιέων Αστακού με αντικείμενο συζήτησης την υπό ίδρυση ΠΟΑΥ Αιτωλοακαρνανίας και Εχινάδων Νήσων Ιονίου, στην παραλιακή διαδρομή Αστακός - Μύτικας. 

Παρόν στην συνάντηση και η Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού κα Γριτσίπη και ο δημοτικός σύμβουλος που ασχολείται με το θέμα κ. Μάντζαρης.

Συζητήθηκε ο τρόπος αντίδρασης σε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη και ο κατάλογος ενεργειών του Δήμου Ξηρομέρου, όπως αυτός περιγράφεται στην πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο Σύλλογος Αλιέων κατάθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις του και συμφωνήθηκε ότι Δήμος Ξηρομέρου και Σύλλογος Αλιέων παραμένουν σε συνεχή επαφή και συνεργασία για το σοβαρό αυτό θέμα.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad