Nώντας Νικάκης - Σταύρος Πάτσης: 40 μέρες από τότε που έφυγε ο Χρήστος Γαζέτας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Σεπτεμβρίου 2020

Nώντας Νικάκης - Σταύρος Πάτσης: 40 μέρες από τότε που έφυγε ο Χρήστος Γαζέτας


Οι άνθρωποι που έφυγαν νωρίς, δεν έφυγαν ποτέ στην πραγματικότητα.
Μπορεί να έφυγαν από τη ζωή, αλλά από τους ανθρώπους τους δεν έφυγαν ποτέ.....
Και ούτε θα φύγουν. Γιατί όσο τους θυμόμαστε, αυτοί είναι ζωντανοί.

Ένα κερί και μια προσευχή, για σένα φίλε ΧΡΗΣΤΟ, που οι κουβέντες μας είχαν μόνο αλήθεια..

Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε απλώς προσπαθούμε να το πιστέψουμε προσπαθούμε να φανταστούμε ΤΟ XIROMERO NEWS χωρίς την παρουσία σου και αυτό είναι αδιανόητο... Οι φίλοι δεν λησμονούνται.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΑΖΕΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑ 64 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ.

Αγαπημένε μας Χρήστο.

Η ώρα αυτή είναι δύσκολη δυσάρεστη για όλους μας και ο πόνος βαρύς και ασήκωτος.

Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα βρεθούμε σε αυτή την θέση να αποχαιρετίσουμε και να αποδεχτούμε την απουσία σου είναι οδυνηρό.

Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε πριν 10 χρόνια μέσα από τις σελίδες του xiromero news στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και ειδικότερα τα οδικά δίκτυα όπως π.χ. τον άξονα Άκτιο Αμβρακία που καθημερινά δίνουμε μάχες και συνεχίζουμε μέχρι να ολοκληρωθεί και ο Χρήστος μας φιλοξενούσε βάζοντας και αυτός μια πινελιά στα κείμενά μας.

Τα κοινά μας ενδιαφέροντα για τα αναπτυξιακά έργα τον πολιτισμό μας ένωσαν έτσι ώστε η επαφή μας ήταν σχεδόν καθημερινή, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κύκλο γνωριμιών επαφών αρχίζοντας από τον απλό πολίτη μέχρι την κορυφή της πολιτείας, με γνώμονα πάντα να βοηθήσουμε την περιοχή μας. Αυτός λοιπόν ήταν ο Χρήστος Γαζέτας, μαχητής και πρωταγωνιστής στα πολιτιστικά δρώμενα, εκπροσωπώντας το Ξηρόμερο και την Αιτ/νια γενικότερα.

Το αρχειακό υλικό που θα μας αφήσει μέσω φωτογραφιών βίντεο συνεντεύξεων για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, είναι μεγάλης αξίας και πολύτιμο για την περιοχή μας.

Φίλε Χρήστο. Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά αλλά καμία φορά τα πολλά λόγια χάνονται.

Να ξέρεις ότι θα βρίσκεσαι πάντα στο νου και στην καρδιά μας και η σκέψη μας θα είναι πάντα κοντά σου.

Στέλνουμε τα πιο ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια προς την οικογένειά σου και τους δικού σου ανθρώπους.

Σαν ταξιδιάρικο πουλί φεύγεις, φεύγεις και επιστροφή δεν έχεις.

Θα σε θυμόμαστε καλέ μας φίλε και είθε το χώμα της ξένης πατρίδας που σε σκεπάζει να είναι ανάλαφρο σαν της ελιάς τα φύλα και σαν της δροσιάς το στάλαμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad