Χρηματοδότηση 100.000€ στον Δήμο Ξηρομέρου για την αντιμετώπιση των ζημιών από τον «Ιανό» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Οκτωβρίου 2020

Χρηματοδότηση 100.000€ στον Δήμο Ξηρομέρου για την αντιμετώπιση των ζημιών από τον «Ιανό»


Το Υπουργείο Εσωτερικών μετά από σχετικό αίτημα και ενέργειες του Δήμου Ξηρομέρου, με την αριθ. πρωτ. 65489/7.10.2020 (Α.Δ.Α. ΩΚ3546ΜΤΛ6-ΞΕΒ) απόφασή του, προχωρά στην χρηματοδότηση του Δήμου με το ποσό των 100.000 € για την αντιμετώπιση των ζημιών και των καταστροφών που προκλήθηκαν από την θεομηνία του Ιανού.

1 σχόλιο:

  1. Τις ζημιές που προξενούνται από την έλλειψη προνοητικότητας θα τις διορθώσουν;;; Πότε επιτέλους επιτέλους θα καθαριστούν φρεάτια , αντιπλημμυρικά , ρέμματα και χείμαρροι;;;;;; Έχει καταντήσει ολόκληρος ο δήμος ένα ατέλειωτο σκουπιδαριό(ακόμη και γύρω από κάδους έχουν δημιουργηθεί μικρές χωματερές , που λιμνάζουν όταν βρέχει) , αλλά σκοπός είναι να απομυζούμε τους κατοίκους με υπέρογκα πάγια στο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για χρόνια νερό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad